PUTIN ODLUČAN, PREVRNUĆE DONBAS NAOPAČKE DA DOĐE DO ISTINE! Hrabro i posvećeno istražujemo zločine nacista

Autor:

Svet

15.01.2024

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražni komitet je, prema njegovim rečima, jedna od najvažnijih, ključnih karika u domaćem sistemu za sprovođenje zakona.

PUTIN  ODLUČAN, PREVRNUĆE DONBAS NAOPAČKE DA DOĐE DO ISTINE! Hrabro i posvećeno istražujemo zločine nacista

Foto: Tanjujg/ap

Istražni komitet Ruske Federacije (SK) pokazuje izuzetnu hrabrost i posvećenost u istraživanju zločina nacista prema civilnom stanovništvu Donbasa, istakao je predsednik Rusije Vladimir Putin i čestitao zaposlenima dan kada je SK postao nezavisni državni organ, prenosi Kremlj.

- Ruski Istražni komitet u teškim uslovima istražuje neonacističke zločine nad civilima i pošteno služi Rusiji, zato su danas profesionalni kvaliteti ruskih istražitelja od velike važnosti za uvođenje prava i reda u Donbasu u Novorusiji, tj. novim ruskim regionima - naglasio je Putin.

Istražni komitet je, prema njegovim rečima, jedna od najvažnijih, ključnih karika u domaćem sistemu za sprovođenje zakona. Istražitelji, kako je rekao, prednjače u borbi protiv kriminala i korupcije, čvrsto brane interese države, štite prava i slobode građana, prenosi Alo.

- Uveren sam da ćete nastaviti da negujete i razvijate tradiciju svojih prethodnika i dostojanstveno ispunjavate dužnost. Vama i vašim najmilijima želim uspeh i sve najbolje - zaključio je ruski lider.

Podsetimo, iz Evropske unije, tačnije od lidera pojedinih članica, sve češće se može čuti da definitivno nema vojnog rešenja kojim bi Ukrajina mogla da porazi Rusiju. U početku te reči su izgovarane oprezno, uvijene u neke druge formulacije, a onda su pokuljale kao lavina i sada više niko i ne krije da ovakav stav preovladava među političarima, u javnom mnjenju i većini medija.

Poslednji u nizu obratio se slovački premijer Robert Fico, koji je izjavio da je jasno da Ukrajina nema dovoljno snage da vojno preokrene situaciju u ratu s Rusijom, da nije sposobna za izvede kontraofanzivu i ocenjuje da ni sve oružje niti novac sveta ne mogu da pomognu Ukrajini. Kako je istakao, Rusija nikada neće biti vojno poražena.

Foto: www.profimedia.rs

Robert Fico

Rusija vojno kontroliše Donbas, Lugansku oblast i Krim i samo naivan čovek može da misli da će ruske snage nakon pregovora u budućnosti napustiti te teritorije - napomenuo je Fico za slovačku Pravdu.

Prema njegovim rečima, Rusija će uskoro početi da diktira uslove za rešavanje sukoba u Ukrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading