RUSI NAMERNO UNIŠTILI SVOJE SELO: Snimak izaziva JEZU, borbeni avioni ga SRAVNILI sa zemljom (VIDEO)

Autor:

Svet

02.01.2024

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska vojska odabrala je ovo selo sa jasnom namenom, ali nikom nije prijatno, naprotiv, što sada ono ovako izgleda

RUSI NAMERNO UNIŠTILI SVOJE SELO: Snimak izaziva JEZU, borbeni avioni ga SRAVNILI sa zemljom (VIDEO)

Foto: x/illia ponomarenko

Tokom leta ratnog aviona iznad ruske oblasti Voronjež došlo je do hitnog ispuštanja municije, ali nije bilo žrtava, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

"Hitno ispuštanje municije iz aviona izvršeno je 2. januara oko 9.00 časova po lokalnom vremenu, dok je avion Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije leteo iznad naselja Petropavlovka u Voronješkoj oblasti", navodi se u saopštenju ministarstva, dodajući da nijo bilo žrtava, prenosi TASS.

Ipak, prilikom ispuštanja municije, prema rečima ministarstva, oštećeno je šest privatnih objekata. Pokrenuta je istraga o incidentu.

 

 

Rusija je agresivnije nego ikada prema Ukrajini ušla u 2024. godinu.

Stanovnici ukrajinskih gradova Kijeva i Harkova od ranog jutra su na udaru. Rusija je odlučila da od samog starta 2024. godine zaboravi na bilo kakva dalja kalkulisanja i poštede kako bi se ukrajinskim vojnicima, ali i ostatku naroda urezalo u glave (ako već nije) da je bila velika greška napasti i uništiti ruski brod Novočerkask kod Krima.

Nadležni su u Kijevu i Harkovu prijavili rad sistema protivvazdušne odbrane a javljaju da veliki broj projektila leti prema glavnom gradu.

Gradonačelnik Harkova Igor Terehov rekao je da se u gradu dogodila eksplozija, a Rusija je izvršila masivan raketni udar.

"U Harkovu se dešavaju eksplozije. Harkov je pod masivnim raketnim napadom. Veoma je opasno trenutno biti izvan skloništa", poručio je gradonačelnik Harkova na Telegramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading