PROLIVENA KRV NAJMANJE 11 LJUDI! Haos na ulicama, došlo do masovne pucnjave - pripadnici specijalnih snaga na terenu, tela svuda!

Autor: Sanja Bojanović

Svet

17.12.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o motivima pucnjave još uvek nisu poznati.

PROLIVENA KRV NAJMANJE 11 LJUDI! Haos na ulicama, došlo do masovne pucnjave - pripadnici specijalnih snaga na terenu, tela svuda!

Foto: Shutterstock

Najmanje 11 osoba izgubilo je život, a 12 ih je povređeno u brutalnoj pucnjavi koja se dogodila u mestu Salvatijeri, Meksiko, kako su saopštili zvaničnici.

Incident se dogodio rano u nedelju na zabavi koja se održavala na bivšoj hacijendi, a napadači su, prema izveštajima medija, upali na događaj i otvorili vatru.

Detalji o motivima pucnjave još uvek nisu poznati, a lokalne vlasti su brzo reagovale i trenutno sprovode istragu kako bi identifikovale napadače i utvrdile okolnosti ovog brutalnog napada.

Hitna pomoć je stigla na mesto događaja kako bi pružila pomoć povređenima, dok su tela poginulih prevezena na obdukciju. Identitet žrtava takođe još uvek nije objavljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading