EKONOMSKIM MOGULIMA SE TRESE TLO POD NOGAMA! Građani ove zemlje u panici - državni vrh im je poručio JEDNU STVAR!

Autor:

Svet

08.11.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zemljotres je bio na dubini od 26 kilometara, a njegova jačina je izazvala zabrinutost u tom regionu.

EKONOMSKIM MOGULIMA SE TRESE TLO POD NOGAMA! Građani ove zemlje u panici - državni vrh im je poručio JEDNU STVAR!

Foto: profimedia

Zemljotres jačine 4,8 stepeni Rihterove skale pogodio je danas oblast južnog Sinđijanga u Kini, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC).

Zemljotres je bio na dubini od 26 kilometara, a njegova jačina je izazvala zabrinutost u tom regionu. Na sreću, nema izveštaja o ozbiljnim štetama ili povredama.

Zemljotres se osetio u većem delu južnog Sinđijanga, a građani su preplavljeni strahom i nesigurnošću usled podrhtavanja tla.

Vlasti su brzo reagovale na potres i poslale timove za procenu štete na teren. Na sreću, čini se da je šteta minimalna i da su se građani smirili nakon prvobitnog uznemirenja.

- Građani se mole da ostanu smireni - navodi se u saopštenju.

Ovaj događaj nas podseća na važnost pripreme i obrazovanja o postupcima u slučaju zemljotresa. Iako je ovaj zemljotres bio relativno blag, on nam pokazuje koliko je važno da budemo spremni za prirodne katastrofe i da znamo kako da reagujemo u tim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading