IMA SAMO 16 GODINA! OVO JE MLADIĆ KOJI JE IZVEO TERORISTIČKI NAPAD U JERUSALIMU! Mesarskim nožem hteo da napravi MASAKR - metak ga je samo pokosio!

Autor:

Svet

06.11.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje izraelskih policajaca povređeno je u terorističkom napadu u istočnom delu Jerusalima, prenose izraelski mediji.

IMA SAMO 16 GODINA! OVO JE MLADIĆ KOJI JE IZVEO TERORISTIČKI NAPAD U JERUSALIMU! Mesarskim nožem hteo da napravi MASAKR - metak ga je samo pokosio!

Foto: Tanjug/AP

Dvoje izraelskih policajaca povređeno je u terorističkom napadu u istočnom delu Jerusalima, prema informacijama izraelskih medija. Teroristički napad je izveo šesnaestogodišnji napadač iz naselja Isavija.

Incident se dogodio u blizini Herodove kapije u Starom gradu Jerusalima. Nažalost, u ovom napadu su dvoje izraelskih policajaca ozbiljno povređeni. Srećom, terorist je ubijen od strane policajaca koji su stigli na mesto događaja kako bi sprečili dalje incidente.

Takođe, jedna osoba je uhapšena pod sumnjom da je pomagala napadaču, a policijske vlasti će sprovesti dalju istragu kako bi utvrdile sve okolnosti ovog terorističkog napada. Teroristički napadi na ovim prostorima su nažalost postali uobičajena pojava, a izraelske vlasti neprestano rade na osiguravanju sigurnosti svojih građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading