TERORISTIČKI NAPAD U JERUSALIMU! Teško ranjena dvojica izraelskih policajaca - krvnici ubijeni na licu mesta!

Autor:

Svet

06.11.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teroristu su ubili policajci koji su reagovali na mestu napada.

TERORISTIČKI NAPAD U JERUSALIMU! Teško ranjena dvojica izraelskih policajaca - krvnici ubijeni na licu mesta!

Foto: Tanjug/AP

U jutrošnjem terorističkom napadu u Jerusalimu, tačnije kod Herodove kapije u Starom gradu, dva pripadnika pogranične policije su ozbiljno ranjena ubadanjem hladnim oružjem, saopštila je izraelska policija.

Prema informacijama iz Džeruzalem posta, jedan od ranjenih se nalazi u kritičnom stanju, dok drugi ima lakše povrede. Napad se dogodio u blizini policijske stanice.

Brza reakcija policijskih snaga dovela je do toga da su teroristi koji su izveli napad ubijeni na licu mesta. Pripadnici policije su hitno reagovali kako bi sprečili dalje incidente i osigurali bezbednost na tom području.

Teroristički napadi kao što je ovaj, nažalost, nisu nepoznati na ovim prostorima, a izraelske vlasti kontinuirano rade na očuvanju sigurnosti svojih građana.

Dvojica službenika granične policije teško su ranjena u terorističkom napadu nožem na Irodovu kapiju u starom gradu u Jerusalimu u ponedeljak ujutro, potvrdila je izraelska policija .

Jedan oficir je teško ranjen, a drugi lakše. Napad se dogodio u blizini stanice izraelske policije u izraelskoj prestonici, navodi se u izveštajima.

Teroristu su ubili policajci koji su reagovali na mestu napada.

Bolničari Magen David Adom lečili su dvojicu ranjenih policajaca, obojica u svojim 20-im godinama, pre nego što su ih odvezli u medicinski centar Univerziteta Hadasa u Jerusalimu na dalje lečenje.

Pripadnici policije Borde počeli su da prikupljaju dokaze na licu mesta i skeniraju područje kako bi isključili mogućnost drugih saučesnika u napadu. Šef policije Kobi Šabtai bio je na putu ka mestu napada u ponedeljak ujutro.

- Kada sam stigao na mesto događaja, prolaznici su rekli da postoji terorista koji je neutralisan - rekao je volonter United Hatzalaha Elad Revanseri.

- Pružili smo početnu pomoć ženi od 20 godina koja je teško povređena i mladiću koji je zadobio lake povrede. Oni su zatim prevezeni u bolnicu na dalje lečenje - navodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading