PRVI SNIMCI I FOTOGRAFIJE IZ JERUSALIMA NAKON KRVAVOG NAPADA! Ranjeni izraelski policajci i mlada devojka - teroristi NE MIRUJU! (VIDEO)

Autor:

Svet

06.11.2023

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros oko 8.10 sati terorista naoružan nožem je u blizini policijske stanice Šalem u istočnom Jerusalimu izbo dva pripadnika izraelske policije.

PRVI SNIMCI I FOTOGRAFIJE IZ JERUSALIMA NAKON KRVAVOG NAPADA! Ranjeni izraelski policajci i mlada devojka - teroristi NE MIRUJU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U dramatičnom jutrošnjem događaju u istočnom Jerusalimu, kod Herodove kapije u Starom gradu, terorista naoružan nožem izbo je dva pripadnika izraelske policije oko 8:10 sati.

Izraelska policija je saopštila da su oba pripadnika pogranične policije ozbiljno ranjena ubadanjem u ovom terorističkom napadu.

Nažalost, jedan od ranjenih se nalazi u kritičnom stanju, dok drugi ima lakše povrede. Terorist je brzo neutralisan i ubijen od strane policajaca koji su stigli na mesto napada.

 

 

- Teroristu su ubili policajci koji su stigli na mesto napada. Pružena je pomoć ženi od 20 godina koja je bila teško povređena i mladiću koji je zadobio lake povrede. Oni su zatim prevezeni u bolnicu na dalje lečenje - navedeno je iz policije.

Takođe, pružena je hitna medicinska pomoć i dvoje civila - ženi starosti 20 godina koja je teško povređena i mladiću koji je zadobio lake povrede. Oboje su prevezeni u bolnicu na dalje lečenje.

 

 

Teroristički napadi u Jerusalimu i na Bliskom istoku nisu nepoznanica, a izraelske vlasti često se suočavaju s izazovima očuvanja sigurnosti svih svojih građana.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading