KOMŠIJE ČULE JEZIVE KRIKE SA PROZORA: Policija ušla u kuću i zatekla UZNEMIRUJUĆI PRIZOR - napravio ženi PAKAO od života (VIDEO)

Autor:

Svet

23.08.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Policajci su ušli u prljavu spavaću sobu i ugledali ženu oko čijeg vrata je bio obmotan lanac sa katancem koji je bio pričvršćen za pod.

KOMŠIJE ČULE JEZIVE KRIKE SA PROZORA: Policija ušla u kuću i zatekla UZNEMIRUJUĆI PRIZOR - napravio ženi PAKAO od života (VIDEO)

Foto: YouTube/screenshot/Louisville Metro Police Department

Policija u Americi spasila je ženu koju je muž držao vezanu lancem za pod na spratu kuće.

Muškarac je ženu ostavio dva dana u kući vezanu, a policajci su došli na lice mesta nakon što su ih pozvale komšije koje su čule kako žena vrišti da joj neko pomogne. Uspeli su da se popnu kroz prozor na spratu kuće, piše Njujork post.

Sa tim muškarcem, kako se navodi, ima dete, a policija je objavila zastrašujući snimak spasavnja koji je načinjen kamerom koju je jedan od pripadnika reda imao na svojoj uniformi.

Policija je saopštila da su pripadnici prvo pokušali da provale ulazna vrata i prozore u prizemlju, ali su ubrzo shvatili da je sve zabarikadirano. Žrtva je uspela da otvori prozor na spratu. "Ja imam merdevine", uzviknuo je komšija iz mase koja se okupila na ulici.

 

Policajci su ušli u prljavu spavaću sobu i ugledali ženu oko čijeg vrata je bio obmotan lanac sa katancem koji je bio pričvršćen za pod. Žrtva je plakala i izvinjavala se policajcima koji su pokušali da je smire. Na snimku se čuje kako žena policajcima kaže da muškarac koji ju je vezao drži ključ od katanca kod sebe.

 

 

Žrtva je oslobođena uz pomoć sekire kojom je razbijen lanac. Ženu su odmah pregledali lekari Hitne pomoći. Mojzis Mej je uhapšen dva dana kasnije. 

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova
011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova
062304-560, od 19 do deset časova
Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading