KAO NA BOJNOM POLJU! Francuski narod izašao sa PALICAMA na ulice! Žestok OBRAČUN sa razjarenim demonstrantima! Šokantan PRIOR!(VIDEO)

Autor:

Svet

01.07.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene stižu iz Francuske gde se narod sukobio sa učesnicima protesta.

KAO NA BOJNOM POLJU! Francuski narod izašao sa PALICAMA na ulice! Žestok OBRAČUN sa razjarenim demonstrantima! Šokantan PRIOR!(VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Nastavljaju se neredi u Francuskoj, prouzrokovani ubistvom mladića Naela M. (17), koji je stradao u Parizu tokom saobraćajne kontrole.

Na društvenim mrežama kruži snimak žestokog obračuna demonstranata i, kako se navodi, "francuskih patriota" koji brane svoju i imovinu svoje države.

Na snimku se vidi kako grupa mladića sa palicama u rukama odbija napad grupice demonstranata, što je izazvalo brojne komentare podrške.

Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerald Dermanin izjavio je da je uhapšeno više od 900 ljudi, najviše 17-godišnjaka.

On je rekao da je od izbijanja nereda povređeno više od 200 policajaca, kao i da je uhapšeno na stotine demontranta. Otkako su neredi počeli, izgrednici su opljačkali desetine trgovina i zapalili oko 2.000 vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading