ŠOKANTAN PUTINOV VIDEO! Propustio je omiljenu hokejašku utakmicu, a onda je USLEDILO OVO! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

11.05.2022

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin nije bio deo hokejaškog spektakla u kom učestvuje svake godine.

ŠOKANTAN PUTINOV VIDEO! Propustio je omiljenu hokejašku utakmicu, a onda je USLEDILO OVO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin je prethodnih godina redovno igrao hokej

Ruski lider propustio je jedan od svojih omiljenih događaja, a reč je o hokejaškoj utakmici. Putin svake godine učestvuje u gala spektaklu u okviru Nacionalnog festivala Noćne hokejaške lige u Sočiju, ali ga ove godine nije bilo.

To je samo dalo povoda za nove spekulacije o narušenom zdravlju ruskog predsednika, o čemu zapadni mediji pišu nedeljama unazad, otkako je Rusija napala Ukrajinu.

Umesto učešća na ovoj utakmici, Putin je odlučio da obrati video porukom, iako se i sam nalazi u odmaralištu na Crnom moru.

- Ovo je uvek bio bitan datum u njegovom dnevniku. Nešto mora da nije u redi čim se nije pojavio - rekao je izvor u Moskvi, a prenosi britanski San.

U video poruci koju je poslao učesnicima utakmice izgledalo je da Putin ima misterioyne tamne mrlje na obrazima, koje su možda bile maskirane šminkom, piše San.

Republika

Foto: Printscreen/Metro.co.uk

 

Poslednjih nekoliko nedelja konstantno se piše o Putinovom zdravstvenom stanju. Najpre se spekulisalo o tome što mu se nekontrolisano trese ruka tokom sastanka sa Aleksandrom Lukašenkom, potom kako se drži za sto, da bi sve kulminiralo na paradi povodom Dana pobede 9. maja, kada je šepao i pokrio se ćebetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading