ŠTA JE TO NA PUTINOVIM NOGAMA?! Detalj sa vojne parade koji je mnogima promakao - POKRENUTA LAVINA SPEKULACIJA! (VIDEO)

Autor:

Svet

09.05.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski mediji nastavljaju sa spekulacijama o zdravlju ruskog predsednika Vladimira Putina.

ŠTA JE TO NA PUTINOVIM NOGAMA?! Detalj sa vojne parade koji je mnogima promakao - POKRENUTA LAVINA SPEKULACIJA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/printscreen

Ruski predsednik Vladimir Putin gledao je vojnu paradu povodom Dana pobede nad fašizmom ogrnut zelenim ćebetom preko nogu, što je dodatno podstaklo spekulacije britanskih medija kada je reč o zdravstvenom stanju šefa Kremlja.

- Putin je sedeo u zakopčanoj crnoj jakni sa pobedničkom vrpcom vezanom na grudima dok je posmatrao vojnike i vojna vozila kako prolaze na čuvenom Crvenom trgu u Moskvi. Ali preko njegovih nogu bilo je debelo zeleno ćebe, koje mu je ostavljeno na sedištu kada je prvi put stigao na platformu za posmatranje. Veruje se da je u to vreme bilo oko 9C - piše britanski San, podsećajući da su prethodnih nedelja provejavale teorije da Putin boluje od Parkinsonove bolest, kao i da bi uskoro trebalo da bude operisan od karcinoma, o čemu je Republika već pisala.

- Čini se da Putin u početku nije koristio teško ćebe, već ga je pomerio i stavio pored sebe kada je prvi put seo. Zatim održao govor u kojem je tvrdio da se Rusija bori protiv nacista u Ukrajini i optužio Zapad da planira invaziju na Krim. Ali, nakon njegovog govora, kada su se kamere koje je kontrolisala država okrenule ka njemu tokom parade, Putin se mogao videti sa debelim ćebetom koji mu je prekrivao kolena - dodaje se u izveštaju Sana.

Kako navodi ovaj britanski tabloid, Putin je nakon parade otišao u produženu šetnju, što je, kako se navodi, bio pokušaj da se razbiju glasine o njegovom lošem psihofizičkom stanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Marko

09.05.2022 18:42

To je pancir ćebe, radi bezbednosti.

Odgovori 65 11
Ja

09.05.2022 22:07

@Marko - To,, pancir ćebe"čuva noge?

Odgovori 31 4
zivorad

10.05.2022 09:28

@Marko - samo covek da se smeje glupom komentaru

Mire

10.05.2022 10:02

Prenosi Britanski tabloid. Ako oni tako kažu, nema sumnje da je to 100 posto istina.