NAJPOZNATIJEG BRITANSKOG ANTIVAKSERA UBILA KORONA! Mesec dana se borio u bolnici, a pre nego što je PRIKLJUČEN NA RESPIRATOR poslao je poruku prijateljima!

Autor: Republika

Svet

19.09.2021

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alan Stil, poznati britanski finansijski guru, ali i čovek koji je negirao sve u vezi sa pandemijom koronavirusa i epidemioloških mera, zbog čega je čak udarao i na trudnu suprugu premijera Borisa Džonsona, umro je posle mesec dana bitke sa KOVIDOM-19.

Foto: printscreen

Alan Stil umro je u mukama u bolnici 

Alan Stil (74), najpoznatiji britanski antivakser i čovek koji je bio poznat kao lični finansijski savetnik, umro je u mukama u bolnici nakon jednomesečne bitke s koronavirusom i to samo nekoliko sati nakon što je priključen na respirator

Neposredno pre tog trenutka, Stil je bio dovoljno pri sebi da prijateljima pošalje poruku: "Držite mi palčeve".       

Neposredno nakon početka pandemije, čovek koji je na Tviteru imao skoro 4.000 pratilaca, redovno je objavljivao teorije zavera o koronavirusu i pandemiji, bio je protiv maski i protiv, karantina i svih ostalih epidemioloških mera. Nekoliko nedelja pre nego što se razboleo on je postao još ekstremniji pa je sa svojim pratiocima počeo da deli teorije o tome da od vakcina ljudi umiru, a da vlade država širom sveta to kriju. 

Poznato je da je Stil u jednom trenutku napao i trudnu suprugu premijera Borisa Džonsona, Keri, koju je optužio da dovodi u pitanje zdravlje ostalih žena u drugom stanju pozivima da se sve buduće mame vakcinišu protiv KOVIDA-19. 

Foto: Tanjug/AP

Džonson i njegova supruga Keri bili su na meti Stilovih napada  

Stil je bio poznat kao izuzetno vredan finansijski savetnik koji je posle kratkog vremena poslovanja njegove firme stigao do bogatstva većeg od jedne milijarde funti. Redovno je davao intervjue u britanskim medijima i bavio se analizama ekonomije i finansijskog tržišta. 

Kada su ga jednom pitali kako izgleda njegov život van finansija on je odgovorio: "Porodica, muzika, harmonika, Ibica, crveno vino i moja omiljena pita".    

Poslednju poruku na Tviteru je objavio samo nekoliko dana pre smrti.

- Možda se pitate gde sam bio i zašto sam utihnuo. Najveći deo vremena prethodne dve nedelje proveo sam gubeći bitku protiv KOVIDA-19. Otad sam u bolnici na kiseoniku. Danas su me prebacili na intenzivnu negu. Ovo je jedna nevaljala bolest. Držite mi palčeve da preguram ovo - napisao je Stil. 

On je prvo dobro reagovao na terapiju, ali mu se stanje iznenada pogoršalo. Umro je nedugo nakon što je prikačen na respirator.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
laki

21.09.2021 08:00

Ubila ga vakcina jer mije hteo da je primi. Obo je poruka antivakserima, nemojte da se vakcinisete bice vas manje.