MOJA VOLJENA ŽENA JE NEVAKCINISANA I SADA JE U KOVČEGU! Srceparajuća poruka čoveka koji je ostao bez supruge potresla svet: UMRLA JE, A NIJE VIDELA NAŠU BEBU!

Autor: Republika

Svet

23.08.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoš Vilis iz Irske objavio je zastrašujuću vest da je izgubio suprugu Samantu, staru svega 35 godina, tako što je inficirana opakim virusom tokom trudnoće sa četvrtim detetom, koje, pritom, nikad neće upoznati.

Republika

Foto: Tanjug/AP, Facebook

Džoš Vilis morao je sa se oprosti od supruge Samante  

Nesrećni Džoš Vilis iz Irske podelio je sa čitavim svetom svoju tragičnu sudbinu kako bi podstakao ljude da se vakcinišu protiv koronavirusa u što većem broju, otkrivši da je njegova supruga, Samanta Vilis (35), preminula u mukama u bolnici od posledica KOVIDA-19 i to neposredno nakon što je na svet donela četvrtu bebu, koju nikad nije uspela da vidi. 

Naime, kako je Vilis objavio na svojim profilima na društvenim mrežama, Samanta nije bila vakcinisana i sada je u kovčegu. Preminula je u petak u Altnagelvin bolnici, gde je rodila devojčicu Evigrejs sa kojom je bila u poodmakloj trudnoći kada se inficirala koronom. Još dok je Samanta bila živa, Džoš je iz bolnice objavljivao tvitove u kojima je apelovao na ljude da KOVID-19 nije šala, da su brojke stvarne i da, nažalost, tragedija može da zadesi bilo koga.       

- Dok pišem ovo, ležim pored nje. Ona ima 35 godina i nevakcinisana je, a sada je u kovčegu - glasi prva Džošova potresna poruka, a zatim se nastavlja: 

- Proveo sam sate u bolnici dok je moja voljena supruga umirala. Sve ovo je stvarno, ljudi. Brojke su stvarne. Vakcinišite se i sprečite da vi ili neko iz vaše porodice prolazi ovo kroz šta ja prolazim - napisao je on i svoju suprugu opisao kao kraljicu i ljubav njegovog života. 

Foto: printscreen

Jedna od Džošovih potresnih poruka na Fejsbuku 

Osim supruga, iza sebe je ostavila ćerke Šej, Holi, Lilijanu i Evigrejs, kao i roditelje i brojnu familiju. 

- Danas je bio najgori dan u mom životu. Izgubio sam ljubav mog života Samantu od KOVIDA-19. Borila se hrabro čak 16 dana. Ja, njena majka i naše dve starije ćerke smo bili uz nju do kraja. Nije trpela bol i otišla je mirno - naveo je Džoš i istakao kako će se potruditi da beba Evigrejs, koja nikad neće upoznati majku, o njoj čuje samo najdivnije stvari.

- Volećemo te zauvek.Žao nam je što nismo uspeli da se vratiš kući i sa nama provedeš ostatak života. Spavaj mirno, kraljice moja - dodao je Džoš. 

Na hiljade ljudi na društvenim mrežama uputilo je tom Ircu poruke saučešća. 

- Ovo je izazvalo da mi srce stane na trenutak - glasi jedan od komentara na Fejsbuku.    

Inače, poslednjih dana je u Ujedinjenom Kraljevstvu zabeležen porast broja obolelih trudnica od KOVIDA-19. S druge strane, podaci pokazuju da se oko 62.000 trudnica ili žena koje su planirale trudnoću u toj zemlji vakcinisalo protiv korone. 

Mnoge studije koje su dosad sprovedene, pokazale su da vakcinacija nema neželjenih efekata na plod.   

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Difo

24.08.2021 09:31

Je li izvršena obdukcija? Da li je jadna žena umrla od kovida 19 ? Propaganda vakcinisanja ne posustaje !