MAJKA I ĆERKA ISMEVALE VAKCINU, KORONA IH UBILA ISTOVREMENO! Reči očajnog oca i muža kidaju srce: Ćerka mi je pred smrt poslala poruku!

Autor: Republika

Svet

16.09.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Heder Medern (55), jedna od žestokih protivnica vakcinacije protiv koronavirusa, umrla je u mukama od te opake zaraze, a ubrzo potom je bitku od iste bolesti izgubila i njena nevakcinisana ćerka Sejmi Džo Ford (32).

Foto: Tanjug/AP

Heder Medern sa ćerkom Sejmi Džo ismevala vakcinaciju  

Britanka Heder Medern (55) iz Belfasta umrla je u mukama od koronavirusa samo 11 dana pre svoje ćerke Sejmi Džo Ford (32), majke četvoro dece, nakon što su obe pre infekcije opakom zarazom odbijale da se vakcinišu, tvrdeći da je cepivo protiv KOVIDA-19 najveća glupost na svetu. 

Sejmi Džo nije imala hronične bolesti 

Medernin suprug i otac Sejmi Džo, Kevin Mekalister, neutešan je nakon tragedije koja je zadesila njegovu porodicu. Kako je rekao britanskim medijima, sebi nikad neće oprostiti što je supruzi i ćerki dozvolio da ostanu nevakcinisane. 

- To će me proganjati do kraja života. Moja ćerka je iza sebe ostavila četvoro dece - rekao je nesrećni Mekalister, istakavši da mu je srce slomljeno. 

Majka i ćerka, koje su obe radile kao negovatlejice starijih osoba, u bolnici su ležale u istoj sobi, pri čemu ih je delio samo jedan krevet. Na dan kada je preminula Heder, očajna Sejmi Džo, koja nije imala hroničnih bolesti i koja je bila zdrava, mlada žena, poslala je poruku Mekalisteru. 

- Tata, mama je umrla - napisala je ona kratko o inače bivšoj supruzi svoga oca.         

Medernova je, inače, nedeljama pre nego što se razbolela, na društvenim mrežama delila niz teorija zavera o vakcinama i tvrdila kako se u Britaniji katrastrofalno ophode prema ljudima koji nisu imunizovani protiv KOVIDA-19. Redovno je delila snimke američke aktivistkinje i teoretičarke zavera Kendas Ovens, koja je ljudima poručivala šta da rade ukoliko ih poslodavci teraju da se vakcinišu, kao i savete drugih žena zbog čega protiv korone ne treba vakcinisati maloletnike.    

Umrla pred sinovljev rođendan 

U Britaniji se, inače, razmatralo da svi medicinski radnici, posebno oni koji rade sa starijom populacijom, moraju da prime cepivo, što je izuzetno smetalo Medernovoj.  

- Imao sam najteži mesec u životu. Najteži vikend... a šta me tek čeka - ponavljao je u intervjuu za radio BBC očajni Mekalister koji je pre tri dana sahranio bivšu suprugu, a ćerku će u ponedeljak.

- Najteže od svega mi je što ćerkin najstariji sin danas puni 13 godina. Rođendan mu je - rekao je on s drhtavim glasom i istakao kako ne može da se pomiri sa tim što nikad više neće moći da poljubi svoju ćerku, čak ni za oproštaj. 

- Ne dozvolite da se ovo dogodi nekome od vas. Razoriće vam porodicu, razoriće vas - očajan je Mekalister.      

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zglobni Skoč

17.09.2021 07:16

Evo ja je ismevam od samog početka jer znam dobro o kakvoj se prevari i planovima radi, i još uvek sam živ i zdrav.

Odgovori 3 17
Dragana N

04.10.2021 16:35

@Zglobni Skoč - Nemoj se puno prsiti, ne izazivaj sudbinu!