KORONA JU JE UBILA SAMO NEKOLIKO DANA NAKON POROĐAJA! Poslednju poruku iz bolnice poslala je majci, a ono što je napisala RASPLAKALO JE SVET!

Autor: Republika

Svet

27.08.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pejdž Ruiz (32) iz Teksasa umrla je u mukama nakon što je strahovala da se vakciniše tokom trudnoće, ali je iz bolničke postelje priznala da žali zbog toga.

Foto: printscreen

Pejdž Ruiz sa mužem i sa njihovom starijom ćerkom Džoanom    

Amerikanka Pejdž Ruiz (32) iz Teksasa, koja je radila kao profesorka u školi, umrla je u mukama u bolnici od posledica koronavirusa i to samo nekoliko dana nakon što je na svet donela drugu ćerku, Selest, koju, međutim, nije uspela ni da dodirne jer je iz bezbednosnih razloga dete odmah odneseno od nje. 

Nesrećna žena danima je ležala sama dok joj se stanje pogoršavalo i samo je slala poruke majci Robin Zinsu. Međutim, nakon što je Robin stigla poslednja sa sadržajem: "Mama, volela bih da sam se vakcinisala", očajnoj majci je bilo jasno da se ostvaruju njene najgore noćne more. 

- Verovala je da nema dovoljno informacija o tome da li vakcina protiv koronavirusa može da našteti bebi. Planirala je da primi cepivo odmah posle porođaja - ispričala je Robin kroz suze i otkrila da se njena ćerka zarazila kada je bila u devetom mesecu trudnoće i da je sve vreme bila dobro, dok se nije porodila.

- Bebi je dala ime Selest, ali je nikad nije pomazila, zagrlila. Odveli su je od moje Pejdž jer su morali iz bezbednosnih razloga. Selest nije imala KOVID-19 i otpuštena je iz bolnice posle nekoliko dana. Pejdž je tada bivalo sve gore. Umrla je tamo samo - ispričala je nesrećna Robin.  

Foto: printscreen

Pejdž u srećnim danima sa starijom ćerkom Džoanom 

Prema rečima majke Robin, Pejdž je i nekolicini svojih prijatelja iz bolnice poslala upozorenje da se vakcinišu. 

- Želela je da se svi ljudi vakcinišu kako ne bi prošli kao ona. Ljudi, nosite maske, vakcinišite se kako se ovo ne bi dogodilo vašoj porodici - apelovala je Robin.  

Dve ćerke preminule žene su, kako navodi CNN, u dobrom stanju. 

Njene kolege napisale su oproštajno pismo na sajtu škole.

- Njena posvećenost i strast sa kojom je podučavala ljude zauvek će ostati upamćen, zajedno sa dobrotom koju je pokazivala prema drugima - istakli su oni.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading