TREBALO JE DA PRIMIM PROKLETU VAKCINU! Otac petoro dece umro od korone, poslednja poruka koju je poslao verenici KIDA SRCE!

Autor: Republika

Svet

04.08.2021

14:01

Amerikanac Majkl Fridi, koji nije želeo da se vakciniše protiv koronavirusa "dok ne prođe još malo vremena", umro je u bolnici u Las Vegasu nakon što se sa odmora u julu vratio s teškom upalom pluća i dijagnostikovanim KOVIDOM-19.

Gofundme

Majkl Fridi danima se u bolnici borio za vazduh

Amerikanac Majkl Fridi (39), otac petoro dece i čovek koji se protivio primanju vakcine protiv koronavirusa, uprkos tome što je zbog gojaznosti bio u rizičnoj grupi, umro je od posledica KOVIDA-19 u bolnici u Las Vegasu, a neposredno pre nego što je zauvek napustio ovaj svet poslao je verenici poruku koja je rasplakala čitav svet. 

On je, naime, u prepisci sa njom putem mobilnog telefona otkrio kako se veoma loše oseća zbog obostrane upale pluća, izražavajući pritom strepnju da bi uskoro mogao da završi na respiratoru. A zatim je priznao ono od čega je bežao dok je bio zdrav. 

- Trebalo je da primim prokletu vakcinu - zaključio je on u prepisci, što je ujedno i poslednja poruka koju je poslao verenici pre nego što je priključen na respirator. 

Ubrzo potom je i preminuo. 

Gofundme

Fridi sa verenicom i njihovo petoro dece

Fridi je sredinom jula bio na odmoru sa partnerkom Džesikom du Peres i njihovom sedamnaestomesečnom bebom i decom uzrasta 17, 10, sedam i šest godina. Nakon što se vratio osetio je nepodnošljiv svrab na koži i gušenje, zbog čega se javio lekaru. Testiran je i na KOVID-19 i bio je pozitivan. Tada je krenula njegova borba. 

- Prošlog utorka me je iznenada probudio usred noći i u panici rekao kako ne može da diše. Ponavljao je kako zna da nešto ozbiljno nije u redu. Ubrzo više nije mogao ni da stoji. Kada smo ga odveli u bolnicu, odmah su ustanovili da ima tešku upalu pluća. Stalno smo bili u kontaktu, molila sam ga da se bori, da živi za nas, ali je ponavljao da je preteško - ispričala je američkim medijima skrhana Džesika.

Gofundme

Fridi sa verenicom Džesikom

Prema njenim rečima, Fridi se plašio respiratora i kao da je znao da se više neće probuditi.

- Bila sam uz njega kada je umirao. Brojke su mu bile u lošem stanju i lekari nisu uspeli da ih poprave. To je ljubav mog života. Umro je. Govorila sam mu o našoj deci i da mi je potreban, ali nije uspeo - dodala je nesrećna žena. 

Kako je istakla, njen suprug nije želeo da primi vakcinu jer je želeo da još malo sačeka i vidi njen efekat, ali da se kasnije pokajao.

- Planirali smo oboje da je uskoro primimo - naglasila je ona.      

    

Komentari (3)

Loading
Пера Митић

04.08.2021 14:48

И даље ме нисте убедили да се инокулишем експерименталном генском терапијом. Жао ми је.

JohnDoe

04.08.2021 19:59

Mmm, da…nema nikakve veze sto je bio gojazan i ko zna koliko narusenog zdravlja. Ovde je najverovatnije srce i pritisak zavrsilo pricu. Just my two cents

Drugar

05.08.2021 06:51

Ne brini moj drugar je primio vakcinu, nakon druge doze posle pet dana umro je od zgrusavanja krvi. Sudbina, jes kad nebi korona bila oružje, ipak je ovo rat protiv čoveka. Šta god da uradiš pogrešio su, zato Opušteno, neko to odozgo gleda sve