(FOTO) DIREKTOR SREDNJE ŠKOLE PRED OTKAZOM ZBOG FOTOGRAFIJE SA SUPRUGOM! Vidite li vi na njoj nešto sporno, MI NE!?

Autor:

Svet

07.08.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejms Vitfild, direktor srednje škole Kolevil Heritejdž u SAD našao se pred otkazom zbog fotografije koju je objavio sa suprugom na Fejsbuku.

Republika

Foto: Photo by Francisco Moreno on Unsplash

 

Na fotografiji su Džejms i supruga u naletu strasti, što je mnogima iz obrazovnih institucija zasmetalo. Tako je od odbora škole traženo da direktora razreši dužnosti, piše Objektiv.

Vitfild je ostao bez reči jer je, prema njegovim rečima, fotografija nastala kao deo velike foto-priče u kojoj su supruga i on.

Republika

Foto: printskrin

Sporna fotografija direktora

Svako ko je malo bolje pogledao moje postove, mogao je da vidi kako supruga i ja kroz neke poze zapravo pričamo svoju ljubavnu priču. Slavili smo ljubav, požrtvovanje i odanost u braku. Ne mogu da verujem da je ta fotografija nekom zasmetala. Dobio sam u mejlu poruku: "Možete li da obrišete taj post? Možete li makar da je prikrijete?" - rekao je on, prenosi NBC.

Džejmsova supruga Keri smatra da njihovi pogledi na slici nisu nikom bili problem, koliko to što su na slici belkinja i crni čovek.

- Moguće je i da je nekom smetalo što ima tetovažu na ruci. Stvarno ne znam šta bih drugo rekla - dodala je Keri na Fejsbuku.

Narednih dana biće poznat status direktora Vitfilda u školi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading