STRAVIČAN OBRT U SLUČAJU KOJI JE ŠOKIRAO GRČKU: KEROLAJN JE ZADAVIO MUŽ! Danima je plakao pred kamerama, a onda ga je razotkrila aplikacija za mobilni!

Autor: Republika

Svet

19.06.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki pilot helikoptera Babis Anagnostopulos (33) priznao je da je on udavio svoju suprugu Kerolajn Krouč (20) pred jedanaestomesečnom bebicom, iako je dosad tvrdio da su to učinili provalnici.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Ubica Babis Anagnostopulos sa suprugom Kerolajn Krouč koju je brutalno ubio    

Stravičan zločin, koji je pre više od mesec dana potresao čitavu Grčku nakon što je u svom stanu nedaleko od Atine pronađena mrtva britanska državljanka Kerolajn Krouč (20), nije izvela grupa provalnika, kako se verovalo, već suprug nesrećne mlade žene, Babis Anagnostopoulos (33), koji je majku njihove jedanaestomesečne devojčice udavio pred bebom. 

Monstrum, koji je po struci pilot, zločin je priznao nakon što je danima pred kamerama brojnih televizijskih ekipa lio suze zbog smrti supruge, tvrdeći da im je u stan kobne noći upala grupa provalnika, a zatim njega vezala za stolicu u jednoj prostoriji, a nad ženom se iživljavali u spavaćoj sobi, sve dok je na kraju nisu usmrtili. 

Nakon zločina, provalnici su navodno iz stana odneli i određenu količinu novca. 

Sada, međutim, priča izgleda potpuno drugačije i to nakon što je istražiteljima Babisova priča bila sumnjiva iz više razloga. Detaljnom analizom, oni su, ni manje ni više nego preko pametnog sata koji je Kroučova nosila u trenutku smrti, ali i pomoću aplikacije za merenje koraka na mobilnom telefonu ubice, shvatila da njegova priča nikako nije istinita. 

Naime, najpre je uočeno da je ženino srce, čije je otkucaje pratio pametni sat, prestalo da radi više od sat vremena pre nego što je Babis rekao da su im lopovi upali u stan. Takođe, na njegovom mobilnom telefonu je zabeleženo kako se on intenzivno kretao i po stanu i po stepenicama zgrade u trenutku kada je navodno, po njegovoj prvobitnoj priči, on bio vezan za stolicu. 

Rano smo počeli da se svađamo te noći. U jednom trenutku ona je bacila dete u kolevku i rekla mi da napustim kuću. Izgubio sam živce i udavio je jastukom. Potom sam izmislio priču o pljački - priznao je na kraju Babis u policiji nakon osam sati neprestanog ispitivanja, naglasivši da mu je pokojna žena stalno pretila da će ga napustiti. 

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kerolajn neposredno pre smrti sa svojom jedanaestomesečnom bebicom 

- Kada smo mu priložili dokaze, sve je priznao - izjavio je portparol grčke policije Apostolos Srekas, ne želeći da iznosi pojedinosti o slučaju, pa tako nije poznato da li je pilot imao saučesnika.

Babis Anagnostopulos je u pritvoru dok ne bude pokrenut kazneni postupak protiv njega, a to se očekuje tokom vikenda.

Podsetimo, taj pilot helikoptera policiji je prošlog meseca ispričao da su trojica maskiranih i naoružanih provalnika, koji su pričali njemu neprepoznatljivim jezikom, upali usred noći u njihov dom blizu Atine. Ispričao je kako su njega zavezali u jednoj prostoriji, a suprugu za krevet nakon čega su zahtevali da im kažu gde je novac.

- Ona je vrištala, molio sam ih da prestanu - lagao je tada Babis, otkrivši da su imali veću količinu gotovine u stanu jer su nedavno kupili komad zemlje i planirali su da radnicima na tom imanju plate za radove.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Babis je zadavio i porodičnog psa 

U prilog tog njegovoj priči išla su i svedočenja komšija, koji su policiji ispričali da se oko njihove zgrade danima kretao jedan sumnjivi automobil, te se verovalo da je neko zaista planski napao porodicu. 

 

 

Da stvar bude bizarnija, Babis je zadavio i psa, ali nije objašnjeno zbog čega je to učinio, pa mediji speklulišu da je najverovatniji razlog da bi njegova priča izgledala uverljivije.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading