MUŽA VEZALI, A NJU BRUTALNO ZADAVILI PRED ĆERKICOM! Zločin kakav se u Grčkoj ne pamti i to zbog bizarnog razloga

Autor: Republika

Svet

12.05.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanka Kerolajn Krouč (20) ubijena je u svom stanu u Atini dok je ležala u krevetu sa jedanaestomesečnom bebom, dok su joj muža trojica monstruma-provalnika vezala za stolicu u drugoj prostoriji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP, Instagram
Ubistvo Kerolajn Krouč podiglo je na noge čitavu zemlju  

Britanka Kerolajn Krouč (20) brutalno je ubijena u svom domu u predgrađu Glika Nera u grčkoj prestonici Atini i to pred ćerkicom od svega 11 meseci sa kojom je spavala u krevetu. 

Monstruozni zločin počinila je grupa od trojice lopova, koji su upali u stan nesrećne Kerolajn u četiri sata posle ponoći, vezali njenog muža Haralambosa Anagnostopulosa (32) za stolicu u drugoj prostoriji, a zatim bebi uperili pištolj u glavu i od žene tražili novac i nakit.

Napadači su zatim ubili kućnog ljubimca porodice, na šta je Kerolajn počela da vrišti i tako navodno razbesnela provalnike. Udavili su je njenom bluzom kako bi je sprečili da dozove u pomoć. 

Anagnostopoulos se na kraju oslobodio i zatekao je svoju ćerkicu kako plače pored tela mrtve majke, dok su monstrumi već stigli da pokupe oko 15.000 evra u kešu i nešto malo nakita.  

- Ovo ubistvo je grozan zločin izveden s neverovatnom okrutnošću. Takva brutalnost je retka u našoj zemlji - rekao je Kladis Papajanopulos, portparol grčke policije, i otkrio da je oformljena posebna policijska radna grupa koja će istražiti ubistvo i pomoći u pronalaženju zločinaca. 

Prema svedočenju Kerolajninog supruga, trojica muškaraca govorila su na lošem grčkom jeziku, dok su košpije ispričale da su videli sumnjiv automobil kako obilazi oko kuće tokom poslednjih nekoliko nedelja. 

Grčka vlada je ponudila u utorak nagradu od 300.000 evra svima koji se jave s informacijama koje vode do hapšenja bande.

 

 

Inače, Kerolajn Krouč je rođena na ostrvu Alonisos 2001. od oca Britanca i majke Filipinke, a udala se za svog supruga pilota 2017. Hobiji su joj bili kikboks i ronjenje. Živela je u naselju Glika Nera od 2019. i bila je studentkinja na Univerzitetu u Pireju.

Gradonačelnik Alonisosa, Petros Vafinis, rekao je za grčku televiziju da su svi šokirani ubistvom.

- Bila je slatko stvorenje, divna mlada devojka, puna energije, koja je bila aktivna u mnogim događajima na ostrvu - rekao je Vafinis. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading