PRVE REAKCIJE NA SKANDAL U RIMU: Rumunska teniserka besna: "'Ovo je nečuveno"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.05.2024

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozan start Mastersa u Rimu...

PRVE REAKCIJE NA SKANDAL U RIMU: Rumunska teniserka besna: "'Ovo je nečuveno"!

Foto: Twitter.com/printscreen

Poznata rumunska teniserka Andrea Pisakariju izrazila je oštro nezadovoljstvo zbog incidenta koji se dogodio na teniskom turniru u Rimu, kada je Novak Đoković pogođen flašicom u glavu nakon pobede nad Korentanom Muteom. Pisakariju je putem društvene mreže "X" napisala:

- Rečima se ne može opisati koliko sam ljuta. Bukvalno sam zgrožena onim što se sada dešava na teniskim tribinama. Ovo je nečuveno. Pokažite malo poštovanja! Budite ljudi! Vredni ljudi su na ovim terenima i igraju pred vama. Šta fali ovakvim ljudima.

 

 

Andrea Pisakariju nije krila koliko ceni i poštuje Novaka Đokovića, te je javno osudila ovaj napad na njega. Rumunska teniserka je poznata po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama i često izražava svoje mišljenje o aktuelnim događajima u teniskom svetu.

Nakon što je Novak Đoković ostvario pobedu nad Korentanom Muteom, dok se potpisivao jednom od fanova, sa tribina je poletela flašica ka njemu i pogodila ga u glavu, nakon čega je pao na tlo. Snimci pokazuju da je u pitanju bio nesrećan slučaj, a ne namera da se Đoković pogodi u glavu. Novak je nakon ovog incidenta završio u ambulanti zbog mučnine.

Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti, kako ljubitelja tenisa, tako i sportskih ličnosti. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje navijača, ističući da sportisti zaslužuju poštovanje i podršku, bez obzira na nacionalnu pripadnost ili simpatije.

Napad na Novaka Đokovića u Rimu pokrenuo je pitanje bezbednosti na sportskim događajima i neophodnost zaštite sportista od potencijalnih napada ili nebezbednih situacija na tribinama. Organizatori sportskih događaja su pozvani da preduzmu odgovarajuće mere kako bi se obezbedila sigurnost svih učesnika i prisutnih na tribinama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading