TVOJA ZEMLJA U UKRAJINI SPROVODI GENOCID: Nekadašnji teniser oštro napao Rusa pred finale Serbian opena!

Autor:

Sport

23.04.2022

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale ovogodišnjeg Serbian opena je blizu...

TVOJA ZEMLJA U UKRAJINI SPROVODI GENOCID: Nekadašnji teniser oštro napao Rusa pred finale Serbian opena!

Foto: Starsport

Andrej Rubljov

U nedelju 24. aprila na programu je finalni duel ovogodišnjeg beogradskog ATP 250 turnira u kojem će snage odmeriti najbolji teniser sveta Novak Đoković i ruski teniser Andrej Rubljov.

Međutim, pre odigravanja meča, Rubljov se našao u žiži svetskih medija zahvaljujući izjavi nekadašnjeg tenisera, Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova. Dolgopolov je iziritiran Rubljovljevim izjavama kako se ne razume u politiku, ali i kritikujući odluku Vimldona da zabrani učešće ruskim i beloruskim teniserima na ovom turniru, izjavio:

- Dobro znaš kako možeš da me kontaktiraš, a ja ću ti pokazati šta se dogodilo. Tvoja zemlja u Ukrajini sprovodi genocid. Nakon svih priča koje nam pričaš, da se ne razumeš u politiku, da ništa ne znaš, počneš da govoriš o diskriminaciji i demokratiji. Čijim porodicama i deci želiš da pomogneš od nagrada koje zaradiš? Porodicama ruskih vojnika? Siguran sam da su i oni jako patili. Govori jasnije i govori istinu!

 

 

Zatim su usledile reči od kojih se ledi krv u žilama:

– Ljudi iz tvoje zemlje masovno siluju decu i žene, pucaju ljudima u potiljak i ponašaju se kao barbari. Nažalost, tvoj govor pun je licemjerja i laži. ATP i WTA ne bi trebali da zatvaraju oči. Ako Rusi i Belorusi žele da govore, neka onda govore istinu, a ne laži - istakao je Ukrajinac za svetske medije, a preneo "Objektiv".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading