NI NA BEOGRADSKOM TURNIRU NEMA MIRA: Italijanski novinar pokušao da isprovocira Novaka pa dobio zasluženi odgovor!

Autor:

Sport

23.04.2022

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I tokom beogradskog turnira najbolji teniser sveta morao je da odgovara na pitanja koja nisu vezana za ono što je trenutno aktuelno.

NI NA BEOGRADSKOM TURNIRU NEMA MIRA: Italijanski novinar pokušao da isprovocira Novaka pa dobio zasluženi odgovor!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Nakon trijumfa u polufinalu Serbian opena i pobede nad Rusom Karenom Hačanovim, Novak Đoković je odgovarao na pitanja italijanskog novinara Ubalda Skaganata koga je više interesovalo mišljenje najboljeg tenisera sveta vezanog za neučešće ruskih i beloruskih tenisera na ovogodišnjem Vimbldonu.

Na pitanje Italijana, Novak Đoković je izjavio:

– Kada kažem politika, ima je u sportu. Rukovodeća tela i organizacije, strukture su tu. Politika je generalan termin. Ne valja kada se politika na višem nivou meša u naš sport. Dobro je kad ono iznutra u tenisu ne ide van njega. Stojim pri onom što sam rekao, nema potrebe za suspenzijom sportista, posebno tenisera. Ne vidim kako oni doprinose bilo čemu što se deđava u ratu. Samo im se oduzima pravo da se takmiče. Mi u tenisu imamo pravilo da nema diskriminacije, pravilo je da se igra po renkingu, ne nacionalnosti. Vimbldon je to prekršio. ATP i PTPA su izašli sa izjavama, ja sam to podržao - istakao je Đoković, a prenose beogradski mediji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Samir

24.04.2022 12:50

Ajde bježi špagetaru,koga je briga šta ti pitaš...