DA LI ĆE IH PROTERATI KAO NOVAKA? Drma se Australija, NAZAPAMĆEN SKANDAL zbog vakcinacije!

Autor:

Sport

17.01.2022

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko nastupa Novaka Đokovića na prvom Grend slemu sezone okončana je deportacijom Srbina, ali se političke strasti u Australiji nisu smirile, čak naprotiv!

DA LI ĆE IH PROTERATI KAO NOVAKA? Drma se Australija, NAZAPAMĆEN SKANDAL zbog vakcinacije!

Foto: Tanjug/AP

Tamošnje vlasti "muku muče" sa popularnim antivakcerima, među kojima se ističu provladini poslanici - Džordž Kristensen i Aleks Antić.

Barnabi Džojs, zamenik premijera Australije Skota Morisona, priznao je da je država nemoćna da promeni tok stvari po ovom pitanju.

- Imamo antivaksere koji ne dolaze iz inostranstva, već su naši državljani. Šta mi možemo da uradimo? Koliko god Hok želeo, mi ne možemo da pošaljemo nijednog političara u Srbiju - izjavio je Džojs.

 

 

Aleks Antić je javno stao u odbranu Novaka Đokovića rekavši da ne razume kako je to najbolji teniser sveta pretnja za bilo koga u Australiji ili na samom turniru.

Podsetimo, uprkos prvobitnoj odluci prema kojoj je Novaku zabranjen ulaz u Australiju na tri godine, već postoje najave da bi Srbin naredne godine mogao da igra u Melburnu, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dmb1401

17.01.2022 14:45

Nije lud Novak da ide da igra tamo dogodine,ni slucajno

Odgovori 40 1