BESKRUPULOZNO! ĐOKOVIĆ JE UMIŠLJENI BOGATAŠ?! Bestidni političar SKANDALOZNO napao Novaka!

Autor:

Sport

06.01.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barnabi Džojs, zamenik australijskog premijer, poručio je da će Novak Đoković biti deportovan, ukoliko sud potvrdi nevalidnost dokumentacije koja je predata prilikom aplikacije za vizu.

BESKRUPULOZNO! ĐOKOVIĆ JE UMIŠLJENI BOGATAŠ?! Bestidni političar SKANDALOZNO napao Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Australijanac je javno kritikovao "umišljenost" Srbina, rečima da su suverene države iznad bogatstva pojedinca, čime je sipao "so na ranu" Novaku koji proživljava pravu golgotu u Melburnu.

Ukoliko nije popunio adekvatne formulare on je suverenu državu shvatio zdravo za gotovo. Neko je sigurno napravio grešku u ovom slučaju i ukoliko gospodin Novak Đoković ne govori istinu i ova greška je njegova znači da će biti deportovan. Ne možeš da ideš po svetu i da misliš da si iznad zakona samo zato što si bogat - izjavio je Džojs za "BBC".

 

 

Prvi teniser sveta je uložio žalbu na odluku da mu se ne odobri ulazak na najmanji kontinent, a o njoj će se sudske instance izjasniti u ponedeljak. Podsetimo, Đoković je dobio medicinsko izuzeće za učešće na Australijan Openu, čiji početak je zakazan za 17. januar, ali je zaustavljen na aerodromu u Melburnu usled, navodno, neodgovarajuće papirologije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
lala

06.01.2022 14:57

To priča zamenik premijera fašističke države Australije . Zaboravio je da pusti vodu .

Odgovori 14 2
Rada

06.01.2022 22:46

Ma, haj'te molim vas. Primate svakakve belosvetska bitange a sada na Đokoviću trenirate "strogoću".