UZ PREOKRET DO POBEDE: Nole u polufinalu Dohe!

Autor:

Sport

03.01.2019

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Kataru nakon pobede nad Gruzijcem Nikolosom Bazilašvilijem sa 2:1 po setovima (4:6, 6:3, 6:4).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Ovog četvrtka viđena ja repzira četvrtfinala protiv Martona Fučoviča. Ponovo se Nole mučio, opet prepustio rivalu prvi set i priliku da se u drugom domogne šanse za pobedom, ali...

Kad je bilo bitno Đoković je ostao pribran i nastavio da niže pobede i u novoj sezoni. Odličan otpor je pružio Bazilašvili koji je meč otvorio na pravi način i uzeo brejk kojim je najavio osvajanje premijernog seta. Ipak, to je donekle i bilo sve od odličnog Gruzijca jer je nastavak meča pripao Srbinu.

Istina, imao je Noletov rival i priliku da u drugom setu stigne do brejka i poravnanja rezultata (5:5), ali je sa tri poena naš as praktično slomio rivala i najavio pobedu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Naredni rival Đokoviću, u borbi za finale biće Španac Roberto Bautista Agut.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading