KOME SMETA NAGRADA REPREZENTATIVCIMA? Vučić saopštio SJAJNU VEST - država će pomoći srpski sport sa još 10.000.000 evra!

Autor:

Sport

16.11.2021

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je deset miliona evra pomoći od strane države koja je namenjena odbojkaški, rukometnim i vaterpolo klubovima, uz još osam borilačkih sportova koji će biti uključeni.

KOME SMETA NAGRADA REPREZENTATIVCIMA? Vučić saopštio SJAJNU VEST - država će pomoći srpski sport sa još 10.000.000 evra!

Foto: Instagram/FSS

Fudbaleri Srbije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem

- To će puno značiti za razvoj tih sportova - otkrio je Vučić, koji je dodao da će novac biti obezbeđen iz budžetskih rezervi.

Ne znam šta je sporno u nagradi za reprezentaciju, postoji razdel u budžetu koji se zove tekuća budžetska rezerva, potrošićemo sada 10 miliona evra za odbojkaške, rukometne i klubove borilačkih sportova - poručio je Aleksandar Vučić.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Vučić saopštio sjajnu vest za srpski sport

Podsetimo da je Srbija dodatno stimulisala "Orlove" nagradom od milion evropskih novčanica za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru koji je izboren epskom pobedom u "lisabonskom finalu" na "Lužu", protiv Favorizovanog Portugala (2:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bonaparta

16.11.2021 13:16

Smeta ovima što vide državnu kasu kao kasicu prasicu, a državu kao kravu muzaru samo za njihovo vedro sa mlekom. Svaki evro, dolar ili dinar koji ode u poštenije ruke zsa njihove tačke gledišta je katastrofa za njih. Mogu slobodno da zaborave na tu lopovsku državu koju su oni stvorili za sebe. Bolje da počnu da brinu kako će da opravdaju sav taj kapital i kako su do njegadošli. Ostaće brže bez njega nego što misle.

Eto!

16.11.2021 14:45

MENI smeta nagrada reprezentativcima!!! Ovamo preko SMS secemo usi i krpimo zadnjicu da se deci spasavaju zivoti, a tamo se likovima sa pola razreda osnovne skole i malim odmorom, koji su ionako puni para, dodatna lova deli sakom i kapom!