ODLUKA KOJA JE SVE PROMENILA: Zašto je Piksi ostavio Mitrovića na klupi i kako je on to PRIHVATIO?

Autor:

Sport

15.11.2021

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je otkrio zašto je heroja meča sa Portugalom Aleksandra Mitrovića ostavio na klupi za rezerve.

ODLUKA KOJA JE SVE PROMENILA: Zašto je Piksi ostavio Mitrovića na klupi i kako je on to PRIHVATIO?

Foto: Starsport

Piksi i Mitrović

Stojković je rekao kako je Mitrović bespogovorno prihvatio njegovu odluku.

- Na dan utakmice pre ručka imali smo šetnju ovde iza hotela u jednom parku i kada smo se vraćali u hotel razgovarali smo i rekao sam mu nešto što je on potpuno razumeo i prihvatio naravno moju odluku bez ikakvog pogovora. Iako je rekao da može i da je spreman- istakao je on i dodao:

- Ja sam mu objasnio vrlo čisto i iskreno i rekao sam mu da u toj nekoj formaciji u tom nekom sistemu bolje će biti da ovako počnemo utakmicu. I rekao sam mu da prvo poluvreme je potpuno nebitno i ne rešava ništa. Da je drugo poluvreme period kada će se sve rešiti. Ti budi spreman za drugo poluvreme jer ćemo tu overiti vizu za Katar. I ispalo je tako.

Republika

Foto: Starsport

Mitrović ponovo heroj nacije

Mitrović se nije ljutio.

- Opet kažem, neko od igrača bi se ljutio, rekao bi što ne igram, vidi ovaj me ne stavlja... Ali zaista ta komunikacija naša ne samo sa njim nego sa svima je na visokom nivou. Ono što je najvažnije oni mi veruju, uspeo sam da ih ubedim da mi veruju- rekao je Piksi.

Piksi je od početka kvalifikacija verovao u ovakav epilog. Svetsko prvenstvo igraće se u novembru naredne godine, dok je žreb zakazan za početak aprila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading