DOŠLO JE VREME: Piksi poslao MOĆNU poruku iz Lisabona, selektor Srbije UZBURKAO strasti!

Autor:

Sport

13.11.2021

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je održao konferenciju za novinare pred odlučujući meč u Lisabonu.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi puca od optimizma pred Portugalce

Srbija igra protiv Portugalaca za direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022 godine, a Dragan Stojković Piksi puca od optimizma.

- Od početka kvalifikacija krenuli smo sa jednim stilom, nema razloga da menjamo formaciju u poslednjoj utakmici. Respektujemo sebe, gajimo atraktivan i napadački fudbal. Naša ideja nije da se adaptiramo Portugaliji, već kroz dobru igru da dođemo do nama potrebnog rezultata- poručio je Piksi iz Lisabona, prenosi Sportklub.

Srbija mora biti ultra ofanzivna, ali je činjenica da Portugalci imaju dva aduta.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

Portugalija je u velikoj prednosti iz dva razloga: biće domaćin i ima mogućnost da se remijem domogne Katara. Srbija je došla samo da pobedi i ode na Mundijal. Portugalija neće igrati na nerešen rezultat. Neće doći 50.000 ljudi da gleda ekipu, spremnu da kalkuliše i traži samo bod. Portugal nije takav tim, nije to ni Srbija. U Lisabonu se sastaju jedine dve neporažene ekipe u neobično brzim i mini kvalifikacijama. Došlo je vreme da vidimo ko je bolji.

Završne Piksijeve reči pred utakmicu godine su više nego obećavajuće.

- Možete da očekujete sve... E, sad, u to sam ubeđen, gledaćete dobru Srbiju, spremnu da se upusti u žestoku borbu sa sjajnomm Portugalijom- obećao je Dragan Stojković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading