HOĆE LI PIKSI POSLUŠATI ŽIVU? Harizmatični stručnjak je imao RECEPT za NADOBUDNOG Ronalda - njegov EGO to ne bi PODNEO! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.11.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije u nedelju od 20:45 časova gostuju Portugalu na stadionu "Luž", a ljubitelji fudbala u našoj zemlji pitaju se na koji način se "Orlovi" najbolje mogu suprotstaviti Kristijanu Ronaldu i saigračima. Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi mogao bi da primeni recept pokojnog Milana Živadinovića, koji je harizmatični stručnjak izneo gostujući u jednoj TV emisiji, uoči ranijih okršaja naše selekcije sa Portugalcima.

Republika

Foto: Starsport

Ilustracija Milana Živadinovića i Dragana Stojkovića Piksija

Bivši selektor Jugoslavije je jasan - Ronalda treba isprovocirati!

- Uđeš na teren! Ja bih isprovocirao Ronalda tako da bi ne on šutnuo, pa bih pao dole, kao što je nekada radio i dobio bi crveni karton - grmeo je legendarni "Živa".

 

 

Podsetimo da su Srbiji potrebna sva tri boda na "Lužu" u nedelju, nakon što je Portugal bukvalno iščupao bod u Dablinu, protiv Republike Irske, kojoj je na sumnjiv način poništen pogodak u sudijskoj nadoknadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading