IGRAĆEMO SVOJU IGRU, NE ZANIMA NAS PROTIVNIK: Piksi podigao Srbiju NA NOGE pred gostovanje Portugalu! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.11.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi najavio je da će "Orlovi" igrati svoju igru u Portugalu.

Republika

Foto: Printskrin

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Podsetimo da će Srbija naredne nedelje u Lisabonu pokušati da obezbedi direktan plasman na SP u Kataru, a Stojković je najavio da se stil igre neće menjati, bez obzira na kvalitet protivnika.

- Ne menja se ništa u pripremi utakmice niti nas ne interesuje s kime igramo. Zanima nas samo kako se ponašamo na terenu i kako da odigramo najbolje što možemo. Znamo protiv koga igtamo, ali ne menja ništa u odnosu na to kako želimo da izgledamo. Bela zastava ne postoji idemo da napadamo i pobedimo - rekao je Piksi, pa dodao:

Svaka utakmica je različita i nema dve iste utakmice. ne postoji ništa što je isto. Treba biti skoncentrisan dobar, biti bolji za gol više od Portugala. Vrlo prosto.

Selektor je sumirao dosadašnji učinak.

- Dovoljno je vremena prošlo da možemo da damo komentar. Možemo biti zadovoljni igrom i ponašanjem i bodovima koje imamo. Jedan pozitivan momenat reprezentacije. Zadovoljni smo, ali posao nije završen. Mediji, javnost  će dati pozitivnu ocenu za ono do sada, a to je važno jer nam podrška treba. Generalno pozitivno je sve.

Piksi je obrazložio poziv golmanu Torina Vanji Milinkoviću-Saviću.

- Uplašio sam se da mi ne poostavite isto pitanje opet pa sam vas preduhitrio. Šalim se, svi igrači se prate, Vanja je standardan u svom timu, ostavio je izvanredan utisak. Nema dileme da se radi o golmanu koji poseduje visoke kvalitete. To pokazuje iz nedelje u nedelju i zaslužio je da bude na spisku - obrazložio je Stojković.

Portugalce pre susreta sa Srbijom očekuje gostovanje Irskoj, a ukoliko osvoje tri boda na Ostrvu, "Orlovi" će imati imperativ

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading