"ORLOVI" U VELIKOM PROBLEMU: Užasavajuća vest za Srbiju pred duel decenije sa Portugalom!

Autor:

Sport

04.11.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Portugala Fernando Santoš objavio je spisak fudbalera na koje računa za mečeve sa Republikom Irskom i Srbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Republika

Foto: Starsport

Kristijano Ronaldo u prodoru na Marakani

Srbija i Portugal će 14. novembra u Lisabonu odigrati direktan duel u kojem će odlučiti ko će obezbediti plasman u Katar, a ko će morati u baraž.

Portugalci su ovo ozbiljno shvatili, pa je selektor Fernando Santoš napravio ubitačan spisak od 26 fudbalera za utakmicu sa "Orlovima", ali i za duel sa Ircima.

Kao i uvek ekipu predvodi Kristijano Ronaldo, a pored njega tu su i imena poput Bruna Fernandesa, Renata Sančesa, Žoaa Kansela, Rubena Dijaša i drugih.

Sam pogled na listu ovih fudbalera budi veliki strah.

Nema šta, Srbiju će čekati najteži mogući posao, ali i ulog je veliki, plasman na SP.

Spisak Fernanda Santoša:

GOLMANI: Antoni Lopez (Lion), Kosta (Porto), Rui Patrisio (Roma).

ODBRANA: Dalot (Mančester Junajted), Kanselo (Mančester Siti), Nelson Semedo (Vulverhempton), Danilo (PSŽ), Hoze Fonte (Lil), Pepe (Porto), Ruben Dijaš (Mančester Siti), Nuno Mendeš (PSŽ).

SREDINA TERENA: Palinja (Sporting), Ruben Neveš (Vulverhemton), Vilijam Karvaljo (Betis), Bruno Fernandeš (Mančester Junajted), Žoao Mario (Benfika), Žoao Mutinjo (Vulverhempton), Mateus Nunješ (Sporting), Renato Sančes (Lil).

NAPAD: Bernando Silva (Mančester Siti), Andre Silva (Lajpcig), Kristijano Ronaldo (Mančester Junajted), Žota (Liverpul), Žoao Feliks (Atletiko Madrid), Rafael Leao (Milan), Rafa Silva (Benfika).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mickey

04.11.2021 13:58

Koji problemi????

Adrenalinko

05.11.2021 11:21

Pih. Može ih biti i sto kad ih samo 11 igra. Sad neka Piksi napravi širi spisak sa igračima iz beton lige, a Santoš ima da prebledi dok dođe do informacija o njima.