SVE PUCA OD GLAMURA: Pogledajte OAZU u Lisabonu u kojoj su smešteni "Orlovi" (FOTO + VIDEO)

Autor:

Sport

13.11.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak uveče fudbalska reprezentacije Srbije stigla je u Lisabon gde je u nedelju očekuje istorijski okršaj sa selekcijom Portugalom. Samo pobeda u gostima donosi direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru koje će se održati sledeće godine.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen

Terasa hotela u Lisabonu

"Orlove" je u prestonici Portugala dočekala prijatna temperatura koja iznosi oko 20 stepeni uz sunčane intervale. Sve ovo garantuje sjajne uslove za igru, za koju svi u Portugalu veruju da će se završiti u njihovu korist. 

Prema poslednjim informacijama, na stadionu "Svetlosti" biće i navijača Srbije koji od petka polako pristižu iz Evrope, tako da će izabranici selektora Dragana Stojkovića imati podršku sa tribina.  

Za sada je reprezentativcima Srbije potreban mir, odmor i relaksacija, bez nabijanja tenzije, a za to su našli najbolje mesto. Odnosno jedan od najluksuznijih hotela u Lisabonu. 

Kako prenose beogradski mediji, za naše fudbalere rezervisan je čitav sprat, kao i posebna sala za obroke koje kintroliše naš kuvar, uz sve ostale mere zbog koronavirusa.

Naime, plan za prvi dan boravka u Lisabonu je preciziran, a pored radnog sastanka, analize i šetnje, što je praksa na svim gostovanjima, uveče sledi trening na stadionu Benfike.

U priloženoj galeriji možete pogledati fotografije hotela u kome su smešteni Orlovi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading