RONALDO PRED MEČ SA SRBIJOM DAO OBEĆANJE NACIJI: U nedelju idemo na Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

12.11.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selekcija Portugala remizirala je sinoć u Dablinu u meču sa reprezentacijom Irske (0:0), i ne preostaje im ništa do drugo do da svu svoju snagu ulože u meč sa Srbijom koji će direktno odlučivati o tome koja će reprezentacija izboriti direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Katar.

Republika

Foto: Starsport

Kristijano Ronaldo

Kako sada stvari stoje, Portugalci do 17. boda u kvalifikacijama, koliko ima i Srbija, a zbog bolje gol-razlike zauzli su prvo mesto u Grupi A kvalifikacija za Mundijal, što znači da će u Lisabonu, u nedelju,  moći da odigraju i nerešeno.

Tim povodom oglasila se i legenda portugalskog tima, Kristijano Ronaldo koji je poručio čitavoj naciji da će Portugal stići do Katara, baš u nedelju. 

- Uvek je teško igrati u Irskoj, ali osvojen poen sve ostavlja u našim rukama. U nedelju, pred našim navijačima i u našoj kući, zapečatićemo naš put na Svetsko prvenstvo u Katar! Napred Portugal - istakao je Ronaldo na svom Instagram profilu.

 

Odlučujući meč u Lisabonu, Portugal - Srbija, na programu je u nedelju (14.11) od 20:45. 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading