SVAKI MIŠIĆ SE OCRTAVA: Ivana Španović objavila ZAPANJUJUĆU FOTKU, Kristijano Ronaldo bi joj pozavideo! (FOTO)

Autor:

Sport

23.09.2021

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović je objavila fotografije koje su dokaz koliko je naporno radila u proteklom periodu, ali su mnogi primetili da njeno telo izgleda kao da ne stari.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivana Španović u sjajnoj formi

Naime, Španovićeva je objavila fotografije na kojima joj se ocrtava svaki mišić na telu, a mnogi će u šali reći da bi joj na izvajanom telu pozavideo i Kristijano Ronaldo.

- Dvadeset četiri godine rada nikad nisu izgledale tako dobro - napisala je 31-godišnja šampionka.

 

 

Ivana je dugo pauzirala u proteklom periodu zbog povrede, ali se vratila na Olimpijskim igrama gde je zauzela četvrto mesto, da bi potom osvojila Dijamantsku ligu.

Potom se popela na prvo mesto rang liste u skoku u dalj, a ako je suditi po njenoj trenutnoj formi, još ćemo se radovati njenim uspesima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mare

23.09.2021 19:57

Lepa je Ivana, sportski tip.

Fikus

24.09.2021 07:12

Ko voli ovakvu ženu kraj sebe OK - ja sam ipak za ženstvenost, prefinjenost i nežnost. Da je je lepa žena to je očigledno, da je vanserijska šampionka o tome ne treba trošiti reči.