A SAD ADIO: Spektakl na aerodromu, Srbija se na EMOTIVAN način oprostila od svojih HEROJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.08.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Srbije odbranili su olimpijsko zlato, a sedmorica njih se, trijumfom u finalu nad Grčkom, oprostila od nastupa za Delfine.

Republika

Foto: Republika

Vaterpolisti na Aerodromu Nikola Tesla

Nakon istorijskog uspeha, doći će do smene generacije u reprezentaciji Srbije, a nacija je pozdravila velike šampione dočekom na Aerodromu Nikola Tesla.

"Sedmorica veličanstvenih" ispraćeni su stihovima dobro poznate pesme "A sad adio", a kako je to izgledalo možete da pogledate i videu.

 

Tom prilikom Srbiji se obratio kapiten Delfina Filip Filipović.

- Ja sam jedan od najboljih od 12 veličansrvenih. Privilegija je biti kapiten na kraju poslednjeg plesa, hvala svima što su verovali, a Dekiju što je imao poverenja i potajno plakao, vredelo je svakog minuta. Mnogo žrtve i odricanja ali kada se ovako završi dobije smisao. Hvala Srbijo, ovo je za vas - poručio je Filip Filipović.

Podsetimo, vaterpolistima Srbije je prvi put pošlo za rukom da odbrane najsjajnije odličje na OI, čime su se zlatnim slovima upisali u istoriju našeg sporta.

 

BONUS VIDEO: 

DEJAN MAJSTOROVIĆ UGOSTIO SRPSKI TELEGRAF U NOVOM SADU: Molio sam boga da me probudi iz košmara!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading