NOŽ U LEĐA "DELIJAMA": Šok IZJAVA Gudurića posle POVRATKA u Fenerbahče!

Autor:

Sport

11.01.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se srpski reprezentativac.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gudurić i Ognjen Dobrić

Bivši košarkaš Memfisa Marko Gudurić istakao je da je Fenerbahče "najbolji klub za njega", s obzirom da je imao dugu pauzu i da mu je najvažnije da provodi minute na parketu.

Ovo je prva izjava Srbina od povratka u Evropu, a pitanje je kako će na nju reagovati "Delije", s obzirom da su se mnogi navijači nadali njegovom povratku na Mali Kalemegdan, gde bi takođe imao prostora da igra.

Ovo je najbolji potez koji sam mogao da napravim. Nisam igrao skoro godinu dana, poslednji meč odigrao sam u januaru prošle godine. Jako mi je bilo važno da se vratim u poznatu sredinu. Znam ljude iz kluba i veruju u mene, što mi je bilo važno. Potpisao sam ugovor do juna 2023. i nadam se da ćemo do to perioda zajedno da osvojimo Evroligu - rekao je "Gudura".

Srbin je poručio da je "Istanbul njegov grad", a otkrio je i detalje kako je napustio Grizlise.

Dugačka je priča. Nisam bio u dobroj formi kada sam došao tamo, pošto sam taman izašao iz Svetskog kupa u Kini. Nisam imao mnogo vremena na raspolaganju da se spremim i prilagodim na NBA sistem, ali i dalje mislim da sam imao dobrih utakmica, odnosno da sam pokazao da mogu da igram najjaču ligu sveta - poručio je Gudurić i dodao:

Tamo je sve drugačije. Sve se svodi na šansu koju dobiješ. Trener je odlučio da napravi određene promene u timu, da me pomeri iz sastava, iako smo igrali dobro kao tim. Od te promene više me nije vraćao nazad. Nisam više dobio šansu da se dokažem. Jednostavno je, ali to je život. Ponekad nije do tebe. Radio sam jako i trudio se da ostanem u formi, ali nisam više igrao - zaključio je Marko Gudurić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading