IMAM SJAJAN ODNOS SA RADONJIĆEM: Pitali su Štimca o POVRATKU u Zvezdu, ljubimac "Delija" odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

11.01.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se proslavljeni reprezentativac.

RepublikaFoto: Starsport
Srpsi centar Vladimir Štimac prodiv Studemajera iz Makabija

Srpski centar Vladimir Štimac istakao je za "Mocartsport" da svom voljenom klubu Crvenoj zvezdi želi sve najbolje, dok je navijače pozvao na strpljenje sa novim trenerom Dejanom Radonjićem.

Nekadašnji reprezentativac je dodao da se na prijateljski način letos rastao sa timom sa Malog Kalemegdana, iako nije želeo da otkriva detalje.

Svi znaju da je Crvena zvezda moj klub i da sam uvek njen navijač, bio tu ili ne. Želim Crvenoj zvezdi sve najbolje i ne bih voleo da se ljudima u klubu na bilo koji način nabacujem, jer imaju svojih obaveza i stvari koje pokušavaju da srede. Mnogo je izazova, a Dejan Radonjić je pravi čovek za taj posao. Imao sam priliku da sarađujem s njim i voleo bih kada bi ih kritičari malo pustili na miru, jer treba mnogo da se radi, pošto dolaze važne utakmice. Bio sam u Zvezdi, radio s tim ljudima i znam da tamo ima sposobnih ljudi, koji znaju da rade posao i dovode prave igrače - izjavio je Štimac.

On je opisao i kako je letos crveno-beli dres zamenio Monakovim.

Želeo sam da ostanem, ali nije došlo do saradnje. Pošto je Zvezda moj klub, a jako sam dobar sa svima tamo, od ekonoma, do predsednika Nebojše Čovića, ne bih hteo javno da pričam o tome zašto nisam ostao. Zvezda mi je najdraža i kada je klubu dobro – i meni je dobro - zaključio je Vladimir Štimac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading