(VIDEO) Hrvat ugasio "svetlo" Lebronu: "Kralj" tragičar u porazu Lejkersa!

Autor:

Sport

17.03.2019

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njujork Niksi savladali su Los Anđeles Lejkerse u Medison Skver Gardenu rezultatom 124:123 nakon rampe Marija Hezonje na Lebronu Džejmsu u poslednjem napadu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Kralj" se izblamirao

Niksi su snažno otvorili utakmicu ubacivši Lejkersima čak 41 poen u prvoj četvrtini. Niksi su uglavnom pogađali iz reketa, a ubacili su i pet trojki, dok su Lejkersi za tri poena šutirali 3 od 7, a jedine poene sa poludistance doneo je Lebron Džejms. 

Drugi kvartal je prošao u potpunoj dominaciji Lejkersa, koji su taj deo susreta dobili rezultatom 36:22.

Treća deonica je bila potpuno ujednačena, igralo se koš za koš i u poslednjem periodu utakmice, a Niksi su pobedu odneli u poslednjim momentima utakmice. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Lejkersi su imali napad u kom su šutirali za pobedu, ali nisu bili uspešni. Lebron Džejms je napao reket Niksa, a ispred sebe u tim momentima je imao hrvatskog reprezentativca, Marija Hezonju. Hezonja je nogama odigrao odličnu odbranu i na kraju izblokirao Lebrona Džejmsa i doneo trijumf Niksima. 


Lebron je ubacio 33 poena i bio je najefikasniji pojedinac na susretu, a Kajl Kuzma je imao 18 uz 8 asistencija. Na drugoj strani, 28 poena postigao je Mudiej, a tri manje Demian Dotson, dok je Kevin Noks završio susret sa 19 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading