Everton sve traženiji: ZA POTPIS SE UKLJUČILI I BELGIJANCI!

Autor:

Sport

15.01.2018

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanov defanzivni vezista Everton Luiz napustiće crno-bele ove zime, to je jedino sigurno. Njegova nova destinacija i dalje je pod znakom pitanja, iako se donedavno činilo da je prelazak u redove člana Serije A SPAL-a sasvim izvesna stvar.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Everton jednom nogom u Italiji, ali nije još sve rešeno

Međutim, inicijalna ponuda Italijana od 600.000 evra nije zadovoljila apetite čelnika kluba iz Humske, koji smatraju da Brazilac vredi više i verovatno su u pravu.

Crno-beli očekuju velikodušniju ponudu od ove, a prema rečima direktora Miloša Vazure, još dva kluba iz Belgije ozbiljno su zainteresovana da privole Evertona u njihove redove.

U potrazi za zadnjim veznim trenutno se nalaze Standard iz Liježa i Genk, a iz trke je već ispao Mehelen jer nije u poziciji da izađe u susret Partizanovim finansijskim zahtevima.

Italijani su u pol-poziciji, pošto su se već sporazumeli sa fudbalerom i njegovim menadžerom, a sada je samo preostalo i da smekšaju stav Partizana, odnosno njegove uprave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading