GORI HRVATSKA: Dinamo Zagreb napravio ZEMLJOTRES, komšije u NEVERICI, a evo kakve veze sa svime ima Saša Matić!

Autor:

Sport

24.12.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dinamo Zagreb je još jednom pokazao da u hrvatskoj nema premca.

GORI HRVATSKA: Dinamo Zagreb napravio ZEMLJOTRES, komšije u NEVERICI, a evo kakve veze sa svime ima Saša Matić!

Foto: Tanjug/AP

Dinamo je predstavio novo bombastično pojačanje.

Klub sa Maksimira doveo je najboljeg fudbalera Osijeka Petra Bočkaja. Tu ne bi bilo ništa čudno da Osijek nije najveći rival Dinamu u borbi za šampionsku titulu ove sezone.

Sportske novosti javljaju da su Zagrepčani napravili jedan od najvećih transfera u istroriji hrvatskog fudbala, te su za krilnog fudbalera plasitli između 2.500.000 i 3.000.000 evra.

Bočkaj ima iza sebe odličnu polusezonu, kojom je zavredio povratak u Dinamo, u kojem je igrao za mlađe kateforije.

Ovaj transfer žestoko je razljutio navijače Osijeka, koji nisu štedeli upravu svog kluba, kojoj su uputili salve uvreda.

Ono što je zanimljivo za Bočkaja jeste da se 2019. godine u pijanom stanju zakucao automobilom u benzinsku stanicu vraćajući se sa koncerta srpskog pevača Saše Matića.

Klub ga je izbacio iz ekipe, da bi ga posle određenog perioda pomilovao.Ovaj fudbaler je inače 2019. godine napravio incident o kojem se pisalo u Hrvatskoj - kada je u pijanom stanju zakucao automobil jednu benzinsku stanicu u Osijeku vraćajući se sa konceta srpskog folkera Saše Matića. Klub ga je zbog toga kaznio izbacivanjem iz ekipe, da bi posle nekog vremena bio pomilovan i od tada, kako kaže, živi na drugačiji način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading