ZVEZDA PRAVI NIKAD JAČI TIM: Terzić potvrdio, stižu BOMBE na Marakanu!

Autor:

Sport

10.12.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić presrećan je plasmanom njegovog tima u osminu finala Lige Evrope.

ZVEZDA PRAVI NIKAD JAČI TIM: Terzić potvrdio, stižu BOMBE na Marakanu!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je remijem protiv Brage u Portugalu osvojila prvo mesto u grupi. Terzića to izuzetno raduje, ali je apostrofirao da je trenutno za crveno-bele najvažnije da osvoje titulu.

- Razmišljam samo o TSC-u sada i o Surdulici. Sve je ovo lepo što smo uradili, ali mi moramo da budemo šampioni da bismo osetili benefite ovih svih uspeha. Najveći uspeh su ti koeficijenti, koji su Zvezdu doveli na 35. mesto u Evropi i našu ligu na 11. mesto - rekao je Terzić i dodao:

- Bilo bi mnogo neprijatno za sve nas da sve to što nas čeka lepo u narednom periodu, a to je konstantno igranje u Ligi šampiona. Sve je ovo lepo, navijači treba da slave i da se raduju, međutim mi koji smo unutar kluba treba da privedemo ovaj deo prvenstva kraju i uzmemo šest bodova, a o evropskim utakmicama ćemo pričati tek tamo u martu mesecu. Velika stvar je što smo prvi u grupi i što u februaru nećemo imati te dve evropske utakmice, pa ćemo moći da da se fokusiramo na večiti derbi na našem stadionu, koji moramo da pobedimo, mislim da smo bolja ekipa, da su sve stvari na našoj strani i Crvena zvezda mora da bude šampion ove godine.

Republika

Foto: Starsport

Nije hteo da govori o potencijalnim rivalima u osmini finala LE, ali je za zimu najavio dolazak velikih i bombastičnih pojačanja.

- Pokušavam da budem profesionalac i da se ne bavim stvarima koje nam dolaze u martu mesecu. Moramo da uzmemo ovih šest bodova, predstoji nam prelazni rok, svesni smo i svih slabih tačaka u našem timu, ali smo svesni i da smo podigli lestvicu i očekivanja. Moramo još da se pojačamo, nedostaju nam brzina i hitrina, fali nam sveže krvi. Zvezda kao klub napreduje i svesni smo da moramo da dovodimo još bolje igrače. Kad pogledamo put koji smo prošli od 2014. godine kada smo bili 210. na UEFA listi, a danas smo 35, ali ne zadovoljovamo se time, jer moramo da budemo još bolji i jači.

Terzić apostrofira da je Zvezda napravila veliki posao ostankom Dejana Stankovića na klupi.

Republika

Foto: Starsport

- Očekujem da ćemo od 2022. godine biti nosioci u plej-ofu kvalifikacija za LŠ i da Srbija ima direktnog učesnika u LŠ 2023. godine. Jako smo porasli kao klub, svesni smo da je potrebno sveže krvi. Veliki posao smo odradili ostankom Dejana Stankovića, jednu veliku brigu smo skinuli sa dnevnog reda. Imamo dve, tri pozicije gde želimo da se pojačamo. 

Nije hteo da otkrije koliko je bilo teško zadržati Dekija na mestu trenera.

- Ne bih sad govorio o tome koliko ga je teško bilo zadržati. Važno je da je on ostao i ne bih se vraćao na ono što je iza nas. Sveće biti lakše sa Dekijem na klupi. Ogromno hvala i čestitke svim igračima sinoć na fantastičnoj borbi i meču. Igrali smo protiv fenomenalne Brage, malo ko je verovao posle žreba u avgustu da možemo biti prvi u grupi. Verovali smo u to i iz utakmice u utakmicu smo ostvarivali taj plan. Sećamo se vremena kada je Ludogorec bio bauk za Zvezdu, a kamoli Midtjiland i Ludogorec - zaključio je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading