NEZAPAMĆENO JOŠ OD BARIJA I TOKIJA: Terzić ponosan na VANSERIJSKI PODVIG Zvezde u Evropi!

Autor:

Sport

10.12.2021

00:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, istakao je da je ovosezonski rezultat crveno-belih u Evropi "najveći još od Barija".

NEZAPAMĆENO JOŠ OD BARIJA I TOKIJA: Terzić ponosan na VANSERIJSKI PODVIG Zvezde u Evropi!

Foto: Starsport

Aktuelni prvak Srbije je, remijem u Bragi (1:1), obezbedio plasman u osminu finala Lige Evrope sa prvog mesta grupe F, a Terzić je ponosan na taj podvig.

Čestitam igracima, stručnom štabu, treneru Stankoviću, svim zaposlenima u klubu kao i našim navijačima. Svi su dali sve od sebe da Crvena zvezda ostvari još jedan istorijski uspeh i da ovo bude noć koja će se dugo pamtiti. Zvezda je još jednom pokazala da je velika, a ovo je nastavak sjajnog niza iz prethodnih sezona kada smo pokazali da smo i više nego konkurentni na evropskom nivou. Najteže u životu je ponavljati uspehe, a mi to uspevamo iz godine u godinu. Večeras smo napravili možda i najveći uspeh još od 1991. godine kada smo postali evropski i svetski prvaci. Zvezda iz sezone u sezonu pokazuje svu svoju snagu i moć. Već petu godinu zaredom igramo grupnu fazu UEFA takmičenja, pobeđujemo bogatije od sebe i rastemo kao klub. Bili smo 210. na UEFA ranking listi kad smo krenuli 2014, a danas smo 35. Napravili smo neverovatne rezultate u kontinuitetu i nastavićemo ovim trendom i dalje. Verujem da su navijači ponosni na ovaj uspeh i siguran sam da će dugo pamtiti ovo veče. Večeras slavimo, od sutra se već okrećemo domaćem prvenstvu. Moramo biti šampioni, po peti put zaredom - istakao je Terzić.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

 
Republika

Foto: fkcrvenazvezda

 

Podsetimo, Zvezda će drugu sezonu zaredom učestvovati u eliminacionoj fazi Lige Evrope, a sada je već otišla korak dalje, s obzirom da ju je prošle sezone u završnih 32 izbacio Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading