PALE MASKE! Francuz otkrio sve!

Autor: Republika

Sport

05.12.2021

20:44

Iako je Kilijan Mbape više puta ponovio da mu je san da pređe u Real Madrid, sada je zaista na poseban način otvorio dušu.

PALE MASKE! Francuz otkrio sve!

Tanjug/AP

On je nedavno dao intervju legendarnom Tijeriju Anriju, čiji su detalji objavljeni večeras.

Mbape je otkrio da je tokom Evropskog prvenstva razmišljao o odlasku. 

- Tokom Evropskog prvenstva, postavljao sam sebi mnogo pitanja. Razgovarao sam sa svojim roditeljima, shvatio sam da želim da odem, znao sam da želim novi izazov, a oni su mi govorili da se fokusiram na teren. Možda sam previše energije potrošio na druge stvari. Da li sam bio razočaran zbog propalog transfera u Real Madrid? Bio sam prvo razočaran, ali ja sam Parižanin, kod kuće sam, sa svojom porodicom, ne igram u trećoj ligi, već se borim za Ligu šampiona. Ali, ja želim da otkrijem nešto novo. Što se tiče moje budućnosti, to neće biti laka odluka. Šta god da se desi, igraću za veliki klub - rekao je Mbape. 

Mnogi ove njegove reči tumače kao još jednu potvrdu transfera  u Real Madrid, jer Mbape ni ne pomišlja o potpisu novog ugovora, biće slobodan, a njegov san je "kraljevski" klub.

TwitterPrintscreen/@__PrimeSports

Svi čekamo ovaj momenat

Florentino Perez uveliko priprema teren za njegov dolazak, neki od najplaćenijih igrača napuštaju klub, to su Marselo, Isko, Geret Bejl, možda čak i Eden Azar. 

 

Komentari (0)

Loading