KATAI UMALO DA ZAVRŠI KARIJERU: Novo ŠOKANTNO otkriće!

Autor:

Sport

27.10.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Katai preskočio je duel sa Midtjilandom u Ligi Evrope, a kako su u toku jučerašnjeg dana preneli mediji u Srbiji, Katai je zbog koišćenja dečijeg leka bio dopnigovan. Da je igrao, Katai je mogao da dobije i do četiri godine kazne neigranje, što bi automatski značilo i kraj karijere.

 

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Fudbaler Crvene zvezde Aleksadar Katai

To je i bio razlog zašto nije igrao, jer bi u tom slučaju Katai bio pozitivan na doping testu:

- Ostanak Kataija u Beogradu je bilo najbolje moguće rešenje za Zvezdu, jer bi u slučaju testiranja bio pozitivan na beta 2 agoniste, a automatska kazna je 4 godine suspenzije. Beta 2 agonisti, koji su po funkciji bronhodilatatori, šire bronhije i omogućavaju korisniku da može da udahne više kiseonika i da stvori više energije - otkrio je za "Telegraf" doktor Nenad Dikić.

- Lekarski tim Zvezde je odlično reagovao i uspeo da spreči eventualne velike probleme- mirno konstatuje Dikić.

Dodao je i da bojazni za dalje mečeve nema.

- On će moći da se normalno takmiči jer je prošlo dovoljno vremena da se nedozvoljena susptanca otkloni iz tela, tako da sa te strane nema problema za Zvezdu- naveo je doktor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading