OTKRIVENE ŠOKANTNE INFORMACIJE: Aleksandar Katai DOPINGOVAN?!

Autor: Informer

Sport

26.10.2021

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Katai već neko vreme ne nastupa za Crvenu zvezdu, a sad je otkriven i pravi razlog njegovog neigranja.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

Aleksandar Katai je trebalo da bude spreman za meč sa Midtjilandom u Danskoj, ali ga je preskočio jer je bio dopingovan, saznaje Informer.

Sjajni vezista se nije dopingovao sa namerom, već je nedozvoljene suspstance uneo urganizam nakon što se inhalirao istim lekovima kao njegov sin.

Katai je mislio da mu to neće škoditi, te da će mu dečja terapija pomoći da bude što spremniji nakon preležanog koronavirusa.

Crveno-beli su imali sreće, jer je klupski lekar utvrdio da se supstanca koju je Katai uneo nalazi na spisku nedozovljenih, zbog čega Katai nije putovao za Dansku.

Dan pre puta klupski doktor Miodrag Mladenović rekao je igračima da napišu spisak svih lekova koje su koristili prethodnih dana. Odmah je na Kataijevom spisku uočio nedozovljenu supstancu, čije korišćenje zabranjuje Svetska antidoping agencija. Doktor Mladenović je o svemu obavestio šefa stručnog štaba Dejana Stankovića, jer je bilo jasno da bi Kataijev nastup u Danskoj predstavljao rizik da igrač bude suspendovan na duže vreme, a i Zvezda bi bila kažnjena. Zato je Aleksandar ostao kod kuće - otkrio je izvor Informera.

Podsetimo, Katai je poslednji meč odigrao 26. septembra, kada je na terenu proveo jedno poluvreme u duelu sa Novim Pazarom. Posle toga je dobio pozitivan test na koronavirus, i do danas se nije vraćao na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
I tako

26.10.2021 21:28

Najviše bre volim da čitam našu republiku a kataji je morao dase dopinguje da ne vidi svoju hamunu stoga istera iz Amerike.

aleksandar

26.10.2021 22:57

Pozdrav, jel se zna kad se Sale Katai vraca na teren?

Suma

27.10.2021 06:11

Za inhalaciju, hm znaci neki kortikosteroid..mozda malo klembuterol da se cacne! Ima da se trese ko Dajc u leru od njega