KIJANU RIVS PROSLAVIO KRAJ SNIMANJA FILMA: Glumac pukao na DESETINE HILJADA dolara na poklone KASKADERIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.10.2021

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Kijanu Riv oduševio je sve kada je kaskaderima sa seta po završetku snimanja novog filma, John Wick: Chapter 4, poklonio satove marke Roleks, a svakom od njih je ostavio i personalnu poruku.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/keanureevesofflcial_

Kijanu Rivs poklonio kaskaderima Roleks satove

Poznati holivudski glumac Kijanu Rivs završio je snimanje svog novog filma John Wick: Chapter 4, a kraj je proslavio tako što je članovima svoje ekipe kaskadera poklonio satove marke Roleks Submariner.

 

 

Naime, glumac je za vikend pozvao kaskadere na večeru, a onda im uručio poklone koji su njih u potpunosti frapirali, a ono što je sve oduševilo jeste to da je na poleđini svakog sata ugravirao personalizovanu poruku, a jedan od njih je objavio fotografiju sata na svojoj društvenoj mreži uz komentar "najboljim poklonom ikad".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WATCHMANIA (@watchmania)

 

Submariner je jedan od najskupljih satova, kao i satove koje je dosta teško naći, jer je potražnja za čuvenim Roleks satom velika, a na tržištu je došlo do nedostatka istih, te je cena ovog stata dvostruko veća, nego što je bila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading