EVROLIGA: Hladan tuš za Đorđevića, Alba PALA u Pireju!

Autor:

Sport

26.10.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utorak uveče na programu su pet mečeva Evrolige, a pobede su zabeležile ekipe Monaka, Barselone, Olimpijakosa i Fenerbahčea.

Republika

Foto: Starsport

Trener Fenerbahčea Aleksandar Đorđević

Crvena zvezda je pružila dostojan otpor u Kneževini, ali nije uspela da savlada francuski tim, dok je u jednom od evroligaških klasika Barselona bila bolja od Fenerbahčea, rezultatom 76:74.

U pobedničkom sastavu istakli su se Higins sa 18 i Dejvis sa 16 poena, dok je pulene bivšeg selektora Srbije Aleksandra Đorđevića predvodio Jan Veseli sa 24 koša, uz osam skokova.

Alba, posle trijumfa u Pioniru, nije uspela da ponovi podvig u dvorani "Mira i prijateljstva", pošto je poražena od Olimpijakosa sa 87:83. Da Silva je bio najefikasniji u redovima nemačkog tima sa 17, dok je pobednički sastav predvodio Dorsi sa 13.

Makabi nije imao problema u Tel Avivu protiv Žalgirisa (76:62), a do slavlja su ih "nosili" Vilijams sa 17 i Naneli sa 15 koševa. Iskusni Milaknis je takođe ubacio 17 za Litvance koji nisu mogli do brejka u Izraelu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading