SKANDALČINA U LJUBLJANI: Srbin OTERAO Miloševića iz Olimpije!

Autor:

Sport

11.10.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Milošević je neslavno završio svoju odiseju na klupi Olimpije.

Republika

Foto: Starsport

Savo Milošević

Milošević je dobio otkaz u velikanu iz Ljubljane nakon samo nekoliko meseci provedenih na klupi i posle svega 16 odigranih utakmica.

Kako prenose slovenački mediji, bivšem treneru Partizana otkaz nisu uručili novi vlasnici, već Milan Mandarić, koji je nedavno prodao klub Nemcima.

Poslednja želja srpskog biznismena bila je da on da otkaz Miloševiću, što je i učinio.

Nije poznato zbog čega je došlo do takvog raskola i sukoba između Mandarića i srpskog stručnjaka, ali je ovo zaista skandalozna i nesvakidašnja odluka kontroverznog biznismena, kojeg je ogičledno proradila lična sujeta.

Ostaje nam da sačekamo nove informacija posle kojih će možda biti jasniji koren sukoba između Mandarića i Miloševića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vukasin

11.10.2021 09:32

Savi ne ide trenersku posao, pa čak ni u inostranstvo. Posto covek sebe zamislja Kao najboljeg trenera modernog fudbala u 21 veku. Ne ide njemu nista od ruke. Njemu je samo jezik brzi od pameti. U Tv duelu Savo kao fudbalski strucnjak i zamišlja sebe cak kao politicara, koji se razume u sve. Vucicu pokusava da objasni da njegova politička stranka SNS nema nikakve šanse u Srbiji. Vuciceva politička stranka na celu Srbije Vucic uspeo da postane presednik Srbija. A Savo Milosevic pokušava da se zaposli kao fudbalski trener. Savo manje pricaj više radi ne živi se od slave neznam kako možeš sebe da zamislja sebe medju slavnim u bivsoj Jugoslaviji ili Srbiji

Odgovori 3 12
Zoran Đurđević

11.10.2021 13:00

Pa rezultati su ga oterali, a ne Mandarić. Imao je "uspeh" kao i u Partizanu, Jednostavno nije za trenera i što pre shvati biće bolje za njega.

Vaske

12.10.2021 06:17

Covek nezna I CAO zdravo!!!