VELIKI POVRATAK MEĐU "ORLOVE": Sukob sa Krstajićem je prošlost, Tumbaković može da računa na sjajnog vezistu!

Autor: mozzartsport

Sport

17.08.2020

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Liverpula Marko Grujić ponovo je na raspolaganju selektoru Srbije Ljubiši Tumbakoviću.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Grujić

Nekadašnji veznjak Crvene zvezde nije nosio dres sa državnim grbom još od mandata Mladena Krstajića, koji nije želeo da ga poziva u A selekciju zbog navodnog odbijanja da igra za mladu reprezentaciju.

Ubrzo nakon toga, Grujić je sve to demantovao.

On je, ipak, sada nakon razgovora sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom i sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem spreman da se vrati u reprezentaciju.

- Razgovarali smo malo dok je trajala pauza, dva ili tri puta sam bio na sastancima sa predsednikom Kokezom i direktorom Matijaševićem. Svima nam je u cilji da reprezentacija beleži što bolje rezultate, da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Na putu nam stoji ozbiljan protivnik- rekao je Grujić za "Mozzartsport".

Grujić nije želeo previše da se vraća u prošlost.

 

- Bio je to nesporazum. Nije ni bitno više ko je pogrešio. Ako sam i ja pogrešio – prihvatam to. Ne treba da gledamo unazad. San svakog igrača je da bude deo reprezentacije, nadam se da ću se jednog dana – voleo bih što skorije – i da ponovo budem. Mada naravno imamo dosta kvalitetnih igrača na mojoj pozicij. Ali tu smo da se borimo za mesto, kao što radimo i u klubovima- dodao je Grujić.

Prva prilika da Marko Grujić bude pozvan u reprezentaciju biće početkom septembra kada "orlove" očekuju obaveze u Ligi nacija, a zatim mečevi sa Rusijom i Turskom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading