Sjomin ne zna da gubi: Brutalno isprozivao Nikolića, pa napustio Lokomotivu!

Autor:

Sport

01.06.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni ruski trener Jurij Sjomin i zvanično više nije trener Lokomotive iz Moskve. Njega je na toj funkciji zamenio Srbin Marko Nikolić, ali iskusni Rus ne gleda balgonaklono na angažman nekadašnjeg trenera Partizana.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Nikolić

Naravno, zasmetala mu je plata koju će srpski trener imati u Moskvi od 1.2 miliona evra.

- Ne mogu da govorim o ciframa, ali mogu da kažem da je moj kompletan ugovor bio manji od onog koliko će Srbin i njegova dva pomoćnika zajedno zaraditi. Definitivno. Kada je reč o novom ugovoru, stvarno mi plata nije bila važna nijednog trenutka.

- Radio sam tokom karijere i za velike sume, ali i za manje i u svakom klubu sam ispunio očekivanja. Možda sam samo u moskovskom Dinamu zakazao, jer su mnogi faktori bili protiv mene - priznao je Sjomin u velikom intervjuu za ruski Sport Ekspres.

Da je Sjomin žestoko protiv angažmana Nikolića svedoči i sledeća izjava.

- Razumem kad u rusku Premijer ligu dolaze Hidink, Advokat, Kapelo, Spaleti, Vilaš Boaš ili Lučesku, sve dokazani treneri širom Evrope, ali... Dolazak Nikolića, protiv koga ništa lično nemam, suprotan je deklaraciji čelnika Lokomotive koji su se zalagali za razvoj ruskog fudbala. Na kraju krajeva, ovo bi trebalo da zabrine i rusku struku - opominje Juri Sjomin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading